Marcel Vela poate da lovitura de grație spaniolilor


Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ar putea da lovitura de grație spaniolilor care au preluat Dinamo. Meciul cu FC Voluntari ar putea fi ultimul pentru Dinamo în Ștefan cel Mare. Din sursele gsp.ro, oficialii din Ministerul de Interne s-au sesizat și ei vizavi de situația din prezent de la Dinamo.

Având în vedere că gruparea din Ștefan cel Mare are datorii și la stat, neplătite, și pentru acestea riscând până la 6 puncte depunctare!, roș-albii au intrat, indirect, sub lupa Corpului de Control al ministerului. Astfel, MAI nu vrea să-și mai lege numele de un club care nu-și plătește datoriile către stat.

Și, spun surse din Ștefan cel Mare, există riscul interdicției aplicate dinamoviștilor de a mai juca pe arena centrală! Dinamo e obligată să plătească 50.000 de euro până la finele lunii noiembrie, altfel riscă sancțiuni din partea FRF.

Ministrul Marcel Vela a manifestat deschidere în acest an către Dinamo, i-a primit în audiență pe Dorin Șerdean, Cornel Țălnar și Rufo Collado, în preajma preluării grupării de către managementul spaniol. În plus, a promis ajutor în vederea soluționării situației noului stadion, care ar trebui să se construiască din 2021 pe locul vechiului „Velodrom”.

Dar în condițiile în care spaniolii lui Pablo Cortacero au implicat clubul în situații penibile, nimeni nu vrea să se mai asocieze de Dinamo!

„Parcă au viruși! De fiecare dată când întreabă pentru vreun contract de sponsorizare sau surse de finanțare, li se închide ușa în nas, nu vrea nimeni să-și lege numele de actualul Dinamo. E dezastru! Mai rău decât pe vremea lui Negoiță, înainte de insolvență, mai rău decât în primăvară”, au povestit surse din interior și oameni apropiați clubului.

Citește și:

Dorin Șerdean, anunț de ultimă oră: ”Am achitat cheltuielile de meci”

Previous Dorin Șerdean, anunț de ultimă oră: ”Am achitat cheltuielile de meci”
Next Toma Săpașu dezvăluie pe larg legătura cu Șerdean. Mesajul primit după: ”Te bate Dumnezeu”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *