Marc și Horșia nu mai semnează cu Dinamo


Andrei Marc nu a semnat cu Dinamo și nu s-a mai prezentat de câteva zile la antrenamentele de la Săftica, cele conduse acum de Ovidiu Burcă.

În urmă cu câteva zile, oamenii care se ocupau de pregătirea echipei până la venirea lui Ovidiu Burcă la Dinamo au anunțat cu surle și trâmbițe că sunt pe care să îi transfere pe Andrei Marc și Ovidiu Horșia. În cele din urmă, acest lucru nu s-a mai întâmplat.

ProSport a aflat că, între timp, Ovidiu Horșia, dorit și de Mioveni și Hermannstadt, nu a putut să își obțină transferul gratis de la FCSB 2 la Dinamo, iar Andrei Marc s-a prezentat totuși la Săftica, dar conform acelorași surse, de câteva zile fostul căpitan al Concordiei a decis să nu se mai ducă la niciun antrenament.

După ce a discutat cu Vlad Iacob, noul administrator special al grupării din „Ștefan cel Mare”, Andrei Marc a luat decizia că nu este cazul să semneze cu Dinamo. Astfel că, acesta a hotărât să nu se mai prezinte sub comanda lui Ovidiu Burcă la antrenamente.

Interesant este faptul că Liga 2 bate la ușă, țintarul este făcut, dar până la această oră Ovidiu Burcă nu are la dispoziție un lot care să le permită suporterilor să spere la promovarea în SuperLiga încă din primul an de ligă secundă. În prima etapă din campionatul Ligii 2, Dinamo va întâlni, în deplasare, Progresul Spartac. În runda a doua, Dinamo va juca în „Ștefan cel Mare” cu Oțelul Galați, formația pregătită de recordmanul la selecții de la echipa națională, Dorinel Munteanu, cu 134 de prezențe sub tricolor.

Citește și:

Noul șef de la Dinamo: ”Nu e Eternul Derby”

Previous Burcă anunță despărțirea de un jucător
Next Ce a făcut Dinamo în amicalul de azi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *