Marc: „Am fost corect”


Traian Marc, portarul lui CFR Cluj, a fost acuzat de blat de Helmuth Duckadam, președintele de imagine al lui FCSB, în meciul pierdut de ardeleni pe teren propriu în fața lui Dinamo, scor 0-3.

Goalkeeperul lui CFR Cluj a oferit o reacție în exclusivitate pentru GSP.ro referitor la acest subiect.

„Nu vreau să mă scuz sau să mă scot fiindcă eu știu că am fost întotdeuana corect, dar eu am avut în fiecare moment mâna pe minge la acea fază. Am fost faultat. Postura mea e ingrată în acest moment pentru că orice aș spune nu mă crede nimeni. Cu fiecare frază cu care aș încerca să mă apăr aș fi lovit cu altă piatră, dar vreau să spun că e prima înfrângere pe care o am împotriva lui Dinamo de când am plecat de acolo.

Cred că am vreo 4 meciuri în care am învins. Întâmplător sau nu am fost considerat jucătorul ultimei finale a Cupei României în care am apărat penalty-ul decisiv al lui Rotariu și mi-am adus modesta mea contribuție la câștigarea trofeului de către echipa la care sunt mândru să joc CFR Cluj în detrimentul lui Dinamo.

Respect prea mult vârsta, performanțele pentru a răspunde la fel de deplasat anumitor persoane care mă acuză doar de dragul de a face vâlvă. N-aș vrea să fie nimeni în sufletul și în locul meu acum fiindcă mi-aș fi dorit enorm să câștig în această seară”, a declarat Marc pentru GSP.ro.

Previous Filip: ”Ar fi ceva extraordinar să rămânem pe primul loc”
Next Dănciulescu: ”Avem încredere în olteni”. Ce spun cei din Bănie

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *