Mandanda și Papazoglou luați în colimator. Au primit porecle!


Fiecare eșec al ”câinilor” atrage după sine reacții dure din partea specialiștilor, chiar și ai celor crescuți în spiritul lui Dinamo. După înfrângerea de la Mediaș, scor 1-2, unde evoluția elevilor lui Mircea Rednic a fost fie slabă, fie confuză, Cornel Dinu a avut aprecieri critice la adresa a doi titulari. În stilul său caracteristic.

„Băiatul asta, Mandanda, rimează cu dandana. De fapt, Dinamo e într-o mare dandana. Mă uit la Pampazoglu ăsta (n.r. Papazoglou), mi-aduce aminte la modul cum aleargă de Ghiţă Mureşan, săracu’, înoată prin teren. Cu Botosani și-a scris, din punctul meu de vedere, cartea de vizită, eu îi strângeam mâna după meciul ăla: „, a declarat Dinu la „Digi Sport Matinal”.

Thanasis Papazoglou are două goluri în cinci meciuri pentru Dinamo, ultimul chiar duminică, la Mediaş, în timp ce Mandanda a apărat în două partide poarta „câinilor. La partida cu Botoșani (1-2), Papazoglou a reluat din careu, iar mingea a lovit bara, ajungând până la Montini care a deschis scorul.

Citește și:

Nistor la națională! Vezi de ce. EXCLUSIV Prima reacție a mijlocașului!

-->
Previous Țucudean va fi operat la inimă! Cât va absenta și ce presupune intervenția chirurgicală
Next Nistor la națională! Vezi de ce. EXCLUSIV Prima reacție a mijlocașului!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *