Mai mulți angajați vor să plece de la Dinamo


-->
Salariații de la Săftica, dar și o parte dintre cei de la prima echipă sunt din ce în ce mai nemulțumiți din cauza restanțelor salariale.

Dinamo se află în insolvență, iar teoretic toți angajații trebuie să își primească salariile la timp. ProSport a aflat că lucrurile au început să nu stea deloc așa, iar toți mai mulți oameni din anturajul primei echipei, dar și angajați de la Săftica vor să plece din cauza restanțelor financiare.

De la începutul acestui campionat clubul din Ștefan cel Mare a tot avut probleme financiare foarte grave, foarte multe dintre acestea cauzate de efectele „perioadei Pablo Cortacero”.

Din informațiile aceleiași surse, după sărbătorile pascale, bucătarul, unul dintre cei mai vechi maseori de la Dinamo, dar și trei angajați de la Săftica, intenționează să plece de la Dinamo. Pe cât de simplu este motivul, pe atât e și de dureros: nu își primesc banii la timp și s-au săturat de toate problemele.

ProSport a încercat să ia legătura cu Răzvan Zăvăleanu, pentru o reacție oficială, dar administratorul delegat nu a dorit să ne răspundă apelurilor reptate. La fel a făcut și Iuliu Mureșan, cel care este la un pas să plece de la echipă, iar în locul său ar putea să ajungă Bogdan Bălănescu sau fostul mare internațional Florin Prunea.

Probleme financiare a întâmpinat și directorul sportiv Mihai Matei. ProSport a aflat că șefii echipei din Ștefan cel Mare nu i-au plătit de două luni chiria, iar olteanul amenință că în aceste condiții nu ar mai vrea să lucreze la Dinamo.

Citește și:

Ilinca Vandici: ”Două-trei gentuțe, atât”

 

Previous Echipele probabile la Gaz Metan-Dinamo
Next Motivele ultimelor acțiuni ale lui Badea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *