Mahlangu: „N-ar fi o surpriză uriașă să ieșim campioni”


May Mahlangu împlinește mâine, chiar în ziua Derby-ului de România, vârsta de 28 de ani. Fotbalistul care a marcat un gol în poarta FCSB-ului în victoria cu 4-1, din prima manșă a semifinalelor Cupei Ligii, speră ca Dinamo să se impună din nou. Nu pune presiune pe el și pe coechipierii săi, face parte din grupul celor care nu vorbesc despre șansele la titlu ale echipei.

„Va fi un meci interesant, este un privilegiu să putem juca într-un astfel de derby. Știm ce trebuie să facem ca să învingem. Nu putem vorbi de titlu acum, o spune foarte bine și antrenorul nostru, trebuie să ne focusăm asupra fiecărui meci. Nu ar fi o surpriză uriașă să învingem și să câștigăm campionatul, dar, repet, luăm fiecare partidă în parte și vom vedea la final ce va spune clasamentul”, a comentat internațional sud-african.

Mijlocașul care are șanse foarte mari să apară în formula de start a lui Cosmin Contra a continuat: „Sunt familiarizat cu derby-ul, am jucat în patru astfel de confruntări, am și marcat într-o victorie, este o partidă foarte frumoasă și fiecare fotbalist care ajunge să evolueze în România dorește să joace într-un Dinamo – Steaua. Suporterii dau valoare meciului. Darul perfect pentru ziua mea de naștere ar fi să învingem. Dacă voi marca va fi și mai bine. Eu muncesc din greu. Important va fi să se impună Dinamo”.

Previous Copii fac galerie la derby
Next Hanca explică de ce Dinamo va câștiga derby-ul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *