”Magicianul”, propus în Ștefan cel Mare


”Câinii” trebuie să se replieze repede după ce au l-au pierdut la finalul sezonului pe Antun Palic, înlocuit cu Albin, care a plecat și el după niște probleme indisciplinare. Echipa antrenată de Cosmin Contra trebuie  să găsească un nou conducător de joc veritabil. Un jucător vedetă în Liga 1 se pare că a fost propus ”câinilor”. 

Este vorba despre Lucian Sânmărtean, care a ajuns la 37 de ani și tocmai s-a despărțit de Al Taawon și este liber de contract. El se antrenează în București cu Nana Falemi și poartă discuții să-și continue cariera.
Cel poreclit ”Magicianul” a fost propus la formația din Ștefan cel Mare. Cosmin Contra nu a spus nu dar încă mai așteaptă să vadă dacă se realizează niște transferuri din străinătate, conform gsp.ro.

Zilele următoare se va lua o decizie în ceea ce privește aducerea lui Sânmărtean la Dinamo.

”Sunt ceva discuții cu echipe din Liga 1, dar doar la discuții am rămas, pentru că încă nu m-am hotărât. Mingea este la mine și urmează să iau decizia în următoarele săptămâni.

Încă am plăcerea de a juca, organismul mă ascultă, motivație încă am. Este important pentru mine ceea ce își dorește și familia”, a declarat Sânmărtean zilele trecute la Digi Sport.

Citește și:

VIDEO Torje, primul gol pentru Karabukspor

-->
Previous VIDEO Torje, primul gol pentru Karabukspor
Next Alt titular s-a accidentat. Anunțul lui Contra

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *