Magaye Gueye, primele declarații după ce a marcat o dublă: ”Sunt aici să câștig”


Atacantul Magaye Gueye a debutat pentru Dinamo, deocamdată la echipa a doua. Dar ceea ce a arătat pe teren este îmbucurător – dublă în primele minute jucate în tricoul ”câinilor” și o primă victorie pentru Dinamo II cu Rapid II, 3-2.

”Acesta a fost primul meci şi mă bucur să am avut câteva minute. M-am simţit bine, pentru că au fost multe momente în cariera mea când nu am jucat şi este bine să ai din nou acest sentiment. Nu voi spune că sunt pregătit să joc 90 de minute, dar sunt aici să ajut echipa. Muncesc din greu în fiecare zi şi sunt gata să ajut echipa.

Am jucat în multe ţări şi toată lumea ştie că Dinamo Bucureşti este un club mare. Am fost foarte fericit să vin aici. Nu am fost surprins (n.r. de ofertă). Pentru mine a fost un lucru important, Dinamo este un club mare şi am fost fericit să vin aici. Când am sosit, prima impresie despre colegi a fost că sunt jucători foarte buni, cu o mentalitate bună. Înainte să semnez, am vorbit cu un alt jucător, care îmi este bun prieten. Ousmane Viera, cred că îl ştiţi. Este un prieten apropiat şi mi-a vorbit despre România numai lucruri bune. Mi-a vorbit despre viaţa aici, despre campionat… mi-a spus că este un fotbal foarte bun aici.

Am fost foarte entuziasmat de proiect. Dinamo are un proiect, iar eu sunt aici să câştig. Voi da tot ce am mai bun pentru a ajuta echipa şi voi da totul pentru a-mi intra în formă foarte repede”, a declarat Magaye Guaye.

Atacantul Magaye Gueye a semnat un contract pentru următoarele două sezoane cu Dinamo Bucureşti. Născut pe 6 iulie 1990, la Nogent-sur-Marne (Franţa), Magaye Gueye are dublă cetăţenie, senegaleză şi franceză. A început fotbalul în campionatul francez la Strasbourg şi a mai evoluat în carieră la Everton (Anglia), Brest (Franţa), Milwall (Anglia), Adanaspor şi Ankaraspor (ambele în Turcia) şi Qarabag (Azerbaidjan).

Citește și:

Momentul adevărului în Dinamo-Universitatea Craiova, derby-ul de duminică. Cote Betano

-->
Previous Dorin Șerdean, detalii despre situația financiară de la Dinamo și cazul Nistor
Next Cosmin Contra, veste bună pentru dinamoviști: ”Vor face parte”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.