--> -->

Magaye Gueye face acuzații dure


Magaye Serigne Failou Dit Nelson Gueye in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Astra Giurgiu, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat fara spectatori pe stadionul Dinamo din Bucuresti, sambata 14 noiembrie 2020. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
-->
În era spaniolă au fost aduși o serie de jucători foarte promițători, de calitate și cu CV-uri importante. Unul dintre aceștia a fost și Magaye Gueye, care avea la activ meciuri pentru Everton în Premier League.

Acesta nu a avut foarte multe reușite în tricoul „câinilor”, dar de un gol ne putem aduce aminte cu ușurință. Cel cu Astra, când fotbalistul a marcat din foarfecă.

Depistat pozitiv după un meci cu FCSB

Apoi, jucătorii au plecat rând pe rând dându-și seama de țeapa spaniolă. Magaye Gueye a rămas însă la echipă, fiind convins de programul DDB să rămână. Acesta a înșelat însă toate așteptările, atunci când după un meci cu FCSB din optimile cupei României, câștigat de Dinamo cu 1-0, a fost depistat pozitiv cu cocaină.

A trecut un an de atunci, însă jucătorul nu are remușcări. Din contră, consideră că Dinamo este echipa vinovată.

„O glumă”

Fotbalistul a vorbit despre perioada petrecută la Dinamo și a lansat o serie de acuzații la adresa „câinilor”.

„M-am gândit că este o glumă (n.r. că a ieşit pozitiv cu cocaină). Eşantionul a arătat că era aproape zero cantitatea (n.r. de cocaină) şi că nu a fost luată în mod voluntar. Acesta este motivul pentru care interdicţia mea a fost de numai 3 luni.

Am simţit că lor (n.r. celor de la Dinamo) nu le pasă de mine sau de cum trăiesc eu. Am fost dat afară din hotel pentru că nu au plătit. Mi-au tot spus că-mi vor plăti salariul, dar n-au făcut-o. Mă certam cu ei şi nu voiam să mă antrenez.

Sunt o persoană sensibilă şi îmi pot pierde capul foarte repede. Am întâlnit nişte oameni răi acolo. Am fost într-un loc prost şi atunci ţi se pot întâmpla lucruri stupide”, a declarat Magaye Gueye pentru site-ul oficial al lui Everton.

După cele întâmplate, jucătorului i-a fost reziliat imediat contractul.

Citește și:

Ponta cere finalul restricțiilor: ”Guvern, curaj!”

-->
Previous Echipe probabile și cote pentru Dinamo-Gaz Metan
Next Trei transferuri într-o zi. Numerele purtate

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.