Lupu: „Nu a ajuns trompeta lui Dinamo”


Dănuț Lupu este de părere că Florin Răduciou nu are ce să mai caute pe banca de rezerve la meciurile lui Dinamo.

Dănuț Lupu a vorbit pentru ProSport despre situația de la Dinamo, dar s-a referit și la intenția suporterilor în legătură cu o eventuală revenire a lui Florin Răducioiu pe banca de rezerve.

„Suporterii și-au depășit de mult atribuțiile la Dinamo. Jos pălăria pentru faptul că s-au implicat și au adus bani de acasă ca să țină Dinamo în viață. Repet: jos pălăria, deoarece alți suporteri din România poate că nu aveau forța suporterilor lui Dinamo. Dar specialiștii ăia, cei care tot dau din taste pe facebook și tot înjură, lor le place unde s-a ajuns? Sau le este frică să le spună în față la șefii suporterilor că nu este bine ce fac? Oare suporterii nu au nicio vină cu formarea acestui lot și în situația în care s-a ajuns?

E bine că suporterii să implică la aducerea de jucători sau să dea afară antrenorii? Voi de ce credeți că a plecat Stoican de la echipă? Nu cumva i s-a transmis ce o să îl aștepte dacă nu își dă demisia? Nu cumva a văut el cum stau lucrurile pe la Dinamo? E bine? Vă place? Acum îl vor pe Florin Răducioiu pe bancă? Păi ce să facă Florin? A ajuns Florin trompeta lui Dinamo de pe banca de rezerve? Pe banca aia sunt vreo șapte inși. Să urle alții la arbitri, nu Radu.”

Lupu e optimist pentru baraj

„Ok, poate că ai avut un 11 metri cu Craiova, dar ai avut 1-0 din secunda 35, nu? Ce te-a împiedicat pe tine Dinamo să ai 3-0 la pauză? Ce te-a împiedicat pe tine Dusan Uhrin să joci cu Buleică fundaș dreapta și nu cu o improvizație pe acest post? Apropo, Buleică mai este la Dinamo? Voi l-ați mai văzut de când a plecat Stoican? Băiatul ăla nu a jucat rău, dar poate că unii antrenori au alte strategii, iar pentru strategiile astea nu trebuie să și răspundă? Și chiar dacă o să se ajungă la baraj, sunt sigur că Dinamo se va salva. Că o să fie U Cluj sau Chiajna, niciuna dintre ele nu o să poată să bată Dinamo. O să vedeți că diferența o să fie mare față de o echipă de Liga 1″, a declarat Lupu.

Citește și:

Sfântul Calinic de la Cernica, prăznuit astăzi

-->
Previous Becali dă de pământ cu un jucător dinamovist
Next Dinamo privată de 3 penalty-uri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.