LUPTA PENTRU PLAY-OFF Rezultatul la Astra-Gaz Metan Mediaș


Dinamo ar putea avea o șansă în această etapă să se aproprie de locurile de play-off. ”Câinii” pot profita de înfrângerea lui Gaz Metan Mediaș de la Giurgiu, cu Astra, 1-0. Alibec a fost cel care a marcat singurul gol al partidei în minutul 26, din pasa perfectă a lui Constantin Budescu.

Astfel, dacă bat diseară pe moldovenii de la Poli Iași, dinamoviștii se pot apropia cu adevărat în sfârșit de locul 6. Ar veni la doar 2 puncte de Gaz Metan Mediaș și ar rămâne în cărți cu adevărat pentru primele șase poziții care duc în play-off după terminarea sezonului regulat.

”Da, am griji când mă gândesc la play-off. Nu frică! Dar suntem concentrați fiindcă vrem acolo, credem că putem să ajungem acolo. Eu zic că sunt 5 meciuri cruciale pentru tot sezonul, acestea de la finalul lui 2019. Vor fi decisive pentru prima parte a anului viitor. Trebuie să luăm maximum din tot. OK, mai sunt alte 4 meciuri în startul lui 2020, însă acum trebuie să legăm victoriile. Dacă prindem 3-4-5 victorii la rând, ajungi pe loc de play-off și atunci te simți mai bine, ai altă atmosferă”, a declarat ieri Ante Puljic.

Citește și:

NICIO SURPRIZĂ Echipa de start cu Poli Iași+un jucător care pleacă de la echipă

Previous NICIO SURPRIZĂ Echipa de start cu Poli Iași+un jucător care pleacă de la echipă
Next INTERVIU Dan Nistor, amenințare fără precedent. Ce are de gând să facă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *