Lupta nu s-a sfârșit. Miză importantă pusă în joc


Dinamoviștii au reușit să achite în timp record aproximativ 1,2 milioane de euro pentru obținerea licenței în Liga 1. Pentru suporteri însă lupta nu s-a sfârșit și este foarte important ca toată lumea să înțeleagă că jucătorii trebuie plătiți la timp și un club de fotbal mănâncă bani în fiecare zi.

„CUM AM LUAT LICENȚA
CE O AȘTEAPTĂ PE DINAMO
URMĂTORII PAȘI PENTRU DDB

Pe 31 martie am anunțat că ne-am îndeplinit obiectivul pe termen scurt: licența. Între timp, efortul extraordinar al suporterilor a fost răsplătit cu o tombolă, cel mai norocos dintre noi câștigând un Suzuki Swift. Astăzi vom explica ce înseamnă licența și cum am făcut-o posibilă.

CE PRESUPUNE LICENȚA
Dosarul de licențiere cuprinde detalii ce țin de infrastructură, precum și de ordin financiar. Ambele sunt îndeplinite de Dinamo în acest moment!

Termenul limită pentru licența de Europa era 31 Martie, iar pentru Liga 1 este 30 aprilie 2021. Dacă îndeplinești condițiile pentru Europa, le îndeplinește automat și pe cele din campionat, de aceea era esențial să fim pregătiți acum.

CUM LUĂM LICENȚA
Pentru a obține licența, cluburile trebuie să dovedească că nu mai au datorii, în special către angajați, actuali și foști, până la data de 31 dec 2020. Dacă în ce privește infrastructura suporterii nu puteau face nimic, în ce privește aspectul financiar suporterii dinamoviști au fost providențiali. Cu banii adunați de noi, plus cei peste 100.000 € de la sponsorul clubului, DDB a achitat din aceste datorii, însă nu în totalitate. Din fericire, UEFA a dat o circulară care permitea amânarea a 15% din datorii, până la 30 Iunie 2021, așa că ne-am permis să împingem pentru vară aproximativ 230.000 €.

Cu alte cuvinte, Dinamo va obține licența pentru Europa sub amendamentul că vom achita această sumă (rămasă) până la 30 iunie, anul în curs.

CE URMEAZĂ PENTRU DINAMO
Grație eforturilor noastre, clubul își poate vedea liniștit de treabă, în vederea atingerii celor două obiective: Cupa României și rămânerea în Liga 1, pe un loc cât mai sus în clasamentul final.

URMĂTORII PAȘI PENTRU DDB
Obținerea licenței este o victorie uriașă, fără dubiu, însă pentru a ajuta clubul să își îndeplinească cele două obiective este obligatorie implicarea noastră în continuare.

Pasul 1 pentru DDB va fi rezolvarea problemelor de ordin sportiv. DDB are un plan în acest sens, pe care continuăm să îl punem în aplicare.

Pasul 2 este și el unul firesc. Fără efortul fantastic depus de suporteri, Dinamo s-ar fi oprit în drumul său în Liga 1 și înspre Europa. Felicitări, încă o dată, tuturor! Însă trebuie să ne asigurăm că Dinamo poate funcționa zi de zi, programul DDB fiind singura entitate pe care clubul se poate baza.

OBLIGAȚI SĂ FINANȚĂM CE IUBIM, CÂINILOR!
Pe lângă sumele necesare unei funcționări normale, trebuie să adunăm și suma restantă pentru licență. (230.000 €) Partea bună este că odată luată licența, ne putem face treaba mai relaxat, însă tot trebuie să ne-o facem!

Îi așteptăm pe toți frații noștri în DDB, aici:
https://www.programddb.ro

Bilete pentru meciul din Cupă, aici:
https://www.bilete.ro/semifinalele-cupei-romaniei/

Tricourile pot fi achiziționate de aici:

Tricoul Oficial 2021-2022

Nu uitați de Suzuki Swift, odată ce ajungem la 2500 de tricouri comandate până pe 30 aprilie!

NE VOM ÎNDEPLINI MISIUNEA FINALĂ, CÂINILOR!
ÎMPREUNĂ SALVĂM DINAMO!
DINAMO TRĂIEȘTE PRIN NOI!”, se arată pe Peluza Cătălin Hîldan.

Citește și:

VIDEO Răzvan Fodor la ora mărturisirilor: ”Nu ai casă și-ți iei mașină de 80.000 de euro?! Eu în asta investesc”

-->
Previous Pierdere imensa pentru Gigi Mulțescu
Next Edi Iordănescu le-a pus gând rău dinamoviștilor VIDEO

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *