Lupescu, viitorul Director executiv?


-->

Fanii din DDB continuă să facă planuri pentru a redresa corabia roș-albă. Pe de o parte, vor să-i vadă pe băieții lui Burcă înapoi în Liga 1. Pe de altă parte, se gândesc și la organigrama viitoare a clubului. Ionuț Lupescu este chemat la Dinamo.

Lupescu este o legendă a clubului din Ștefan cel Mare. Kaizerul a jucat timp de 12 ani pentru Dinamo, iar acum este îmbiat de fanii din PCH să vină ca Director executiv. Iată comunicatul postat de fani:

„INVITAȚIE LA SALVARE

De câțiva ani buni, Dinamo este într-o continuă luptă pentru supraviețuire. În această luptă, cu un Dinamo epuizat și supt de toate resursele, multe căpușe au găsit un moment oportun pentru a mai suge din corpul și așa slăbit tot ce se mai putea suge. S-au luptat hienele și pentru măduva din oase în timp ce pozau în adevărați dinamoviști. A fost multă miere în vorbe, dar și mai mult venin în fapte.
În tot acest timp, Dinamo a mai trăit doar prin cei care, de cele mai multe ori, au fost criticați, huliți, interziși de pe stadioane și arătați cu degetul de așa-zișii binevoitori. Suporterii au fost singurii care au putut să asigure lui Dinamo ziua de mâine, iar faptul că aceasta încă există înseamnă că misiunea a fost un succes până acum. Sacrificiile au fost mari, dar nu despre asta are rost să vorbim. De la bani până la timp sau nervi, suporterii au pus pe masă tot ce au avut la îndemână și chiar mai mult de atât, astfel încât echipa lor iubită să nu moară.
În ultimul timp, auzim din prea multe părți acuzații nefondate conform cărora Asociația Peluza Cătălin Hîldan, cea care a creat Program Doar Dinamo București, este responsabilă pentru decăderea clubului. De multe ori, le ignorăm, mai ales când vin din partea rivalilor cărora le înțelegem intenția de a provoca haos în rândul suporterilor dinamoviști.
În schimb, ne doare când le auzim din partea unora pe care i-am idolatrizat în trecut și o facem și acum pe bună dreptate. Vorbim aici despre Ionuț Lupescu, un nume cu greutate în istoria clubului Dinamo și idol al copilăriei pentru mulți dintre noi. Acesta a susținut în repetate rânduri că cei din cadrul Programului Doar Dinamo București au condus clubul spre eșec și că aceștia sunt vinovați pentru situația în care a ajuns acest club la ora actuală.
Nu putem nega acest lucru, poate că am avut alegeri neinspirate și am dat în anumite rânduri dovadă de amatorism. Dar tot ce am făcut, am făcut din dragoste pentru Dinamo. Dorim să nu se uite faptul că am fost singurii care au venit alături de Dinamo financiar (căci emoțional eram de când am apărut pe lume) atunci când alții fugeau de responsabilitatea de a ajuta clubul care i-a consacrat. Am făcut cu 10% din acțiuni, mai apoi cu 20% ce n-a făcut acționarul majoritar, cel care deține 70% din acestea. E drept că nici nu era nevoie de mare lucru, mai ales când contribuția acestuia a fost egală cu 0. Cu toate astea, noi ne-am asigurat că Dinamo trăiește, respiră, ba chiar dă semne că poate renaște. În schimb, Ionuț Lupescu a ales să ne scoată țapi ispășitori în mod public!
Cu toate acestea, nu îl contrazicem. Îl considerăm în continuare un dinamovist adevărat de la care avem multe de învățat. De aceea, profităm de această ocazie și îl invităm în mod oficial, deschis și public să vină să conducă destinele clubului Dinamo din poziția de Director Executiv. Pe teren am văzut ce poate și îl vom respecta pentru acest lucru toată viața. Acum e timpul să vină să ajute Dinamo să redevină acea echipă puternică din anii ’90-2000 unde Ionuț Lupescu făcea legea la mijlocul terenului.
Astfel, biroul este pregătit, iar Ionuț Lupescu are 2 variante:
1. Să rămână acel jucător care a fermecat generații întregi de câini cu magia sa, dar care a fost alături de Dinamo când aceasta era o forță.
2. Să vină acum, când Dinamo este la greu și să lupte alături de cei care îi cântau numele acum 20 de ani să arate că este cu adevărat un idol, iar numele său să fie direct legat de renașterea echipei.
Invitația este deschisă, iar noi îl așteptăm cu brațele deschise ca să “LE ARĂTĂM ĂSTORA CE ÎNSEAMĂ DINAMO”!”
Citește și
https://doarromania.ro/de-abia-au-aparut-pe-scena-primul-iures-ne-a-deranjat-ce-a-spus-burca/
Previous Ovidiu Burcă trage un semnal de alarmă: ”Pot depune”
Next Dinamo leagă victoriile în amicale

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *