Lupescu, Prunea și Andone la Dinamo?


Legendele lui Dinamo Ionuț Lupescu (53 de ani), Florin Prunea (53 de ani) și Ioan Andone (62 de ani) au fost surprinse la un restaurant de lux din București, unde au servit masa și au discutat despre problemele clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare. Se formează alianța care salvează echipa roș-albă.

Suporterii lui Dinamo speră că Ionuț Lupescu, Florin Prunea și Ioan Andone se vor implica și vor reuși să rezolve situația dezastruoasă pe care o traversează clubul în această perioadă. Cei trei au fost surprinși de ProSport la un restaurant de lux din Capitală, unde, împreună cu alți prieteni, au servit cina și au discutat.

Foștii fotbaliști ai lui Dinamo nu au stat departe de fotbal nici la masă, urmărind pe televizoarele uriașe un meci din România.

Ionuț Lupescu, Florin Prunea și Ioan Andone se numără printre numele mari ale clubului din „Ștefan cel Mare” în care fanii își pun speranțele că pot schimba situația din „Groapă”. Primul dintre ei a activat ani de zile în cadrul UEFA, pe când ceilalți doi au o experiență impresionantă în Liga 1, unde au ocupat funcția de conducător de club. Florin Prunea este, conform informațiilor ProSport, pe lista scurtă pentru a deveni noul conducător al lui Dinamo.

Organigrama visată de toți fanii lui Dinamo este compusă din președintele Ionuț Lupescu, directorul sportiv Florin Prunea și managerul Ioan Andone.

Citește și:

Părintele Constantin Necula: ”Împărțim sărăcia noastră cu alții mai săraci”

Previous Miza revenirii lui Dorin Șerdean
Next Datorii imense ale clublurilor din Liga 1

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *