Lupescu dă de înțeles că ar reveni la Dinamo


Ionuț Lupescu trage un semnal de alarmă, după ce Dinamo a ajuns în al doilea eșalon al fotbalului românesc. Fostul mare internațional român crede că acționarii „au nenorocit” clubul din „Ștefan cel Mare”.

Ionuț Lupescu dă de înțeles că ar reveni la Dinamo doar în situația în care ar fi „ordine” în „Ștefan cel Mare”. Fostul mare jucător le cere suporterilor să nu fie divizați, precum cei care susțin FCSB, respectiv CSA Steaua.

„Nu se știe care mai e Dinamo. Acționariatul care este același și din păcate de ani de zile tot au nenorocit acest club. Eu am plecat în 2001 de la Dinamo și de atunci am spus că lucrurile nu merg bine și iată că a fost din ce în ce mai rău. Știu că suporterii de multe ori m-au dorit înapoi, cei din DDB-urile internaționale vor să mă bag în DDB și așa mai departe, dar eu nu am fost căutat niciodată în 20 de ani de Dinamo. Trebuie să fiu convins eu în primul rând că acolo unde mă duc lucrurile sunt așezate într-o ordine, să spunem, cât de cât normală, ceea ce la Dinamo nu găsești. Sunt trei Dinamo, e încurcată așa și așa. Sper ca suporterii să nu facă aceeași greșeala ca cei de la Steaua și să fie divizați”, a spus Ionuț Lupescu, la Pro Arena.

Citește și:

Femeia pe care Florin Piersic a rugat-o să divorțeze pentru el! Cezara Dafinescu: ”Întorceau capul”

Previous Două scenarii posibile la Dinamo
Next Ultimele vești dinspre Mohammad Murad

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *