Lupescu, alături de Chivu, Dorinel Munteanu și fostul director sportiv al lui Dinamo. Cum l-a atacat pe Burleanu


Ionuț Lupescu a fost ieri la Reșița, unde a avut o întâlnire foarte importantă cu oficialitățile locale. Alături de el a fost Cristi Chivu, Dorinel Munteanu și Cristi Bobar, fostul director sportiv al lui Dinamo, în prezent oficial la CFR Cluj.

”În această după-amiază am ajuns în județul și orașul natal al prietenului meu, Cristian Chivu. Aici ne-am întâlnit și cu un alt drag prieten, fostul meu coleg la națională Dorinel Munteanu, și el tot de-al locului. Ne-am văzut cu membrii votanți, dar și cu repezentații orașelor Caransebeș, Felix Borcean și Reșița, Ioan Popa.

Am vizitat stadionul unde Cristi și-a început cariera de fotbalist. A fost un mixt de emoție și energie deosebit, pe o vreme “neprietenoasă”. Pe de altă parte, este plăcut să vorbești cu oameni dedicați sportului și dezvoltării comunităților locale. Din dialogul de azi a reieșit, din nou, că piramida valorilor din fotbalul românesc este răsturnată.

S-a acordat prea puțină importanță zonelor de copii, juniori și liga a 3-a. Cei care conduc fotbalul românesc nu au înțeles că aceste trei componente sunt cele de care depinde viitorul fotbalului nostru.

În viitorul meu mandat de președinte al FRF, piramida valorilor va fi readusă la forma normală prin dialog cu toți cei implicati.
#LupescuFRF #turneunational #campaniedespresolutii”, a scris Ionuț Lupescu pe facebook.

-->
Previous Un om cu o avere de 4 MILIARDE de euro e aproape să cumpere Dinamo
Next Cu cine VREA să atace Bratu Botoșaniul. Ce SURPRIZE îi așteaptă pe ”câini”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *