Luni se schimbă conducerea lui Dinamo


La Dinamo se anunță o iarnă fierbinte! Suporterii joacă o carte de totul sau nimic, iar miza este salvarea clubului de la un faliment indus de către Pablo Cortacero și trupa sa de la București.

Rufo Collado este dat dispărut de câteva zile bune. De Sfântul Andrei(n.r. 30 noiembrie) suporterii i-au transmis să ia primul avion și să plece în Spania, dar acesta nu a părăsit Bucureștiul. Este în continuare în România, într-un apartament închiriat de către club, dar nu a mai trecut pe la Săftica și nici la meciul lui Dinamo cu Poli Iași nu a mai venit. Se teme de furia fanilor având în vedere că el a fost practic portavocea lui Cortacero în România.

În ultima declarație oferită, Collado a spus că ”muncește în liniște în București”. Se încearcă demiterea lui din funcția de director sportiv.

Un alt vizat al suporterilor este Alex Couto. Pe ordinea de zi a Consiliului de Administrație de luni este înlocuirea acestuia din funcția de director general și retragerea dreptului de semnătură. Deși Couto s-a delimitat de Cortacero, nimeni nu are încredere în el pentru a-l lăsa în continuare în această funcție.

Citește și:

Un fotbalist a povestit cum s-a transformat Dinamo: ”Fanii ne-au rugat să jucăm pentru ei”

Previous Badea, declarații despre ajutorul oferit clubului: ”Am semnat”
Next Rednic, mesaj pentru dinamoviști: "Doar pentru ei"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *