Lui Mircea Lucescu i s-a propus naționala. De ce a ales să plece în Turcia


Mircea Lucescu și-ar fi dorit să revină acasă ca selecționer, dar se pare că acest lucru nu a fost posibil. Chiar dacă se pare că un oficial al FRF l-a sunat pe antrenor să-l întrebe după ce acesta a fost demis de la Zenit dacă ar fi interesat de naționala României. Un prieten foarte bun al lui Lucescu, Constantin Anghelache, a povestit ce s-a întâmplat.

”Mircea mi-a spus așa: ’am plecat de la națională, deși nu trebuia să o fac, după 4-0 cu Austria, când tocmai construiam ceva, dar dacă acum vrea să mă aducă cineva  la națională, trebuie să vorbească serios cu mine, nu la telefon’. Așa s-au purtat negocierile. De fapt a fost o simplă discuție, extrem de scurtă, nu o negociere.

Oficialii federației din Turcia au venit cu toată trupa, cu toți prietenii, au oferit garanții. Păi, discuțiile de la Marriott au durat 6 ore. Turcii și l-au dorit cu adevărat pe Mircea și de aceea au venit cu tot alaiul la București. Așa că eu cred că a ales bine, va avea și un pic de relaxare. Se va duce să vadă multe meciuri, plus că acolo are mulți prieteni, printre președinții de club, care-l vor ajuta cu informații legate de jucători”, a povestit Anghelache.

Fostul președinte de la Dinamo a mai dezvăluit un alt motiv pentru care ”Il Luce” și-ar fi dorit o revenire în România.

”Mircea ar fi vrut la națională. Chiar mi-a zis că așa are timp să mai vină la Breaza, mi-a zis, sunt și eu acasă, a mai spus Constantin Anghelache, la Digi Sport.

Citește și:

Mutu, în topul starurilor care au jucat în Franța

-->
Previous Mutu, în topul starurilor care au jucat în Franța
Next Mesajul lui Rivaldinho pentru suporteri. Astăzi este o zi specială pentru el

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *