--> -->

Lui Cortacero i-a ieșit o parte din plan: ”Nu putem”


-->
Pablo Cortacero rămâne ca o povară grea în spatele lui Dinamo după ce printr-o inginerie a lui Negoiță a preluat firma Lotus, cea care deține pachetul majoritar de acțiuni ale clubului din Ștefan cel Mare, al cărui singur administrator este în prezent.

Spaniolul anunțase că vine în România la finalul acestei săptămâni, dar momentan acesta nu a făcut-o. Cu toate acestea, continuă să încurce pe cei care încearcă să salveze Dinamo în această perioadă.

”Pe lângă alte probleme, Dinamo trebuie să lupte cu situația asta care ne înfrânează la multe lucruri, pentru că sunt foarte mulți oameni care ar vrea să vină la Dinamo în momentul de față, dar având în vedere că lucrurile sunt atât de neclare, stau la distanță de clubul Dinamo.

Sunt oameni care în momentul de față se gândesc: ”Vin cu aport financiar, sponsorizare, cu infuzie de capital, dar banii ăștia unde se duc?” Există întotdeauna riscul să îi pierzi, banii aceia. Atâta timp cât actele nu sunt clare și tu ai reușit să câștigi câteva bătălii în instanță, mai este un pic până când vei putea să scapi de managementul ăsta iberic. Când lucrurile o vor lua pe un făgaș normal și majoritatea acționariatului va fi preluat de suporteri, sunt sigur că mulți se vor asocia cu ei și vor veni lângă echipă.

Lumea e prudentă, chiar dacă e în dezavantajul lui Dinamo. Fotbalul toacă foarte mulți bani. Trebuie bani pentru salarii, angajați. Ar fi fost nevoie de oameni lângă noi, dar din cauza acestor oameni nu poți să te bucuri de sprijinul unor oameni potenți financiar”, a declarat Mario Nicolae pentru realitateasportivă.net.

Citește și:

Duminica Sfintei Maria Egipteanca. Lecție de viață pentru toți

Previous Aleksandr Mitrovic, două episoade emoționante la Dinamo și intervenția lui Bălănescu și Trandafir
Next Bani mai mulți pentru Dinamo: ”Vom cere daune”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *