Lucrurile neștiute despre transferul lui Fabbrini în Ștefan cel Mare


Site-ul nostru v-a informat în exclusivitate în ultimele săptămâni despre negocierile care se duc pentru ca Diego Fabbrini să ajungă în Ștefan cel Mare. Sunt și lucruri neștiute despre acest transfer care ține prima pagină a ziarelor de astăzi.

Dacă Mircea Rednic avea și alte variante pentru acel post, Diego Fabbrini a fost ambiția lui Bogdan Bălănescu. El a fost foarte supărat în toamna trecută când italianul marca în poarta lui Dinamo după ce ”câinii” l-au refuzat în vară. Și și-a propus să-l convingă pe Ionuț Negoiță ca în vară să nu-l mai scape pe mijlocașul ofensiv. Și a reușit! Ceea ce este o mare izbândă în relația cu un patron căruia îi scoți greu bani din buzunar.

”Transferul lui Diego Fabbrini la Dinamo se face datorită lui Bogdan Bălănescu, care este prietenul meu de atâția ani. El și Ionuț Negoiță și l-au dorit și au făcut eforturi pentru a-l aduce la Dinamo iar Diego sigur le va răsplăti încrederea”, a explicat Florin Manea pentru doardinamo.ro.

Iar efortul financiar chiar e mare! El va avea cel mai mare salariu din lot, cu prime mari pentru pase de gol și goluri în play-off. 1000 de euro de gol, 500 de euro pasa de gol. La fel ca celălalt italian din lot, Mattia Montini. Pe lângă toate astea, el va avea și o primă de instalare.

Citește și:

Amenințare pentru fotbaliști. Un jucător VECHI ar putea pleca

-->
Previous Amenințare pentru fotbaliști. Un jucător VECHI ar putea pleca
Next Rednic mai face eforturi pentru un jucător

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *