Lucian Goian: ”Vor face din Dinamo o echipă puternică”


Dinamoviștii au fost felicitați pentru finalul bun de sezon și de Lucian Goian. O singură înfrângere a suferit Dinamo în campionat de la venirea lui Contra. Mai mult, roș-albii s-au luptat și la titlu până în ultima etapa și au câștigat pentru prima dată Cupa Ligii. Asta după o pauză de cinci ani când echipa nu mai luase niciun trofeu.

„Venirea lui Contra cred ca a imbunătățit foarte mult performanța echipei. S-a schimbat echipa, jocul echipei. Am încredere în Contra, în Mutu, sunt și prieteni, și cu siguranță vor face din Dinamo o echipă puternică”, a declarat Lucian Goian în exclusivitate la Dolce Sport.

Din Australia, unde a jucat la Perth Glory, Goian a fost cu ochii pe campionatul nostru și le-a batut obrazul ros-albastrilor pentru pretenţile de a revendica titlul la TAS.

„Ar fi o pată pentru campionat, pentru fotbalul românesc, pentru că o echipă a fost încoronată campioană. S-au bucurat, au făcut petreceri și acum, sincer, nu știu, nici jucătorii de la Steaua nu stiu cum ar reactiona daca ar primi trofeul”, a mai spus Lucian Goian pentru Dolce Sport.

Citește și:

Unde ar putea pleca Adam Nemec

-->
Previous ”Avem nevoie de căpitanul nostru!”
Next MAI Propunerea ACS FC Dinamo este inacceptabilă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.