Luana Rednic: ”Și tata a leșinat”. Vezi de ce. Ce spune despre un nou transfer


Fundalul Abdel Diarra (23 de ani) a dat probe în ultimele săptămâni în „Ștefan cel Mare” și se pregătește să semneze un contract cu Dinamo până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire. În această dimineață, Diarra a mers la Institutul Național de Medicină Sportivă din București pentru analize înainte de a semna contractul.

Totuși, fundașul central ivorian a fost filmat anul trecut în timp ce se prăbușește din senin pe teren într-o partidă disputată în Suedia. Diarra a fost transportat la spital, iar doctorii au pus căderea jucătorului pe seama unei lovituri la cap suferite anterior în timpul meciului Syrianska – Atvidabergs FF 3-0, din liga a doua suedeză. Iar asta l-a cam pus pe gânduri pe Rednic.

„Așteptăm rezultatele. Jucătorul nu ne-a spus despre episodul din Suedia. Am vorbit și cu tata despre asta și stăm să vedem ce zic doctorii. Nu ne îngrijorează situația lui. Și tata mi-a leșinat din senin și totul era din cauza unei dureri puternice la genunchi”, a declarat pentru GSP.ro Luana Rednic, fiica impresar a antrenorului.

Citește și:

Lista neagră e mai MARE decât se credea. Ce jucători sunt vizați

-->
Previous Dănciulescu primește cel mai frumos cadou: "Vreau să le mulțumesc"
Next OFICIAL Un nou transfer în Ștefan cel Mare

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *