Lovitură: „Prejudiciul e de 1 milion de euro”


-->
Nicolae Badea, patronul CS FC Dinamo, va cere clubului din Liga 1 despăgubiri în valoare de 1 milion de euro dacă echipa din Liga 1, Dinamo 1948, va mai folosi în scop comercial sigla și denumirile aparținând societății sale.

Societatea lui Badea a cuantificat la un milion de euro folosirea în scop comercial a mărcii FC Dinamo (inclusiv denumirile „Fotbal Club Dinamo București” sau „fc.dinamo.ro”).

Ce înseamna acest lucru? Dacă Dinamo, echipa din Liga 1, va utiliza de-acum înainte însemnele reclamate de Badea, atunci societatea omului de afaceri va solicita în instanță despăgubiri în valoare de un milion de euro, au explicat pentru GSP.ro surse din cadrul echipei antrenate de Dusan Uhrin.

„În cazul în care nu veţi înţelege să vă conformaţi celor solicitate, vom depune toate eforturile pentru a obţine respectarea drepturilor noastre, restabilirea ordinii garantate prin norma imperativă a legii, recunoaşterea drepturilor exclusive şi sancţionarea persoanelor care se fac vinovate de astfel de fapte.

Mai mult, înţelegem să ne cuantificăm prejudiciul suferit, la acest moment, separat de faptele ulterioare ale societăţii dumneavoastră la suma de 1.000.000 de euro”, e notificarea primită de Dinamo, echipa din Liga 1, de la Badea și publicată de Fanatik.

foto: FANATIK

Situația s-a amplificat în ultima perioadă nu doar din cauza animozităților dintre societatea lui Nicolae Badea și conducerea grupării din Liga 1, dar și fiindcă aceștia din urmă intenționau să deschidă un magazin al clubului și să comercializeze foarte multe produse din care să atragă bani.

Ce a declarat Mureșan azi

„Vom face altă siglă şi schimbăm denumirea în aşa fel încât în denumire să fie în continuare Dinamo şi 1948. Este păcat că dinamoviştii dau în dinamovişti, mai ales că este vorba şi despre investitori la această echipă”, a zis Mureșan mai devreme la DigiSport.

Ce notificare a primit clubul zilele trecute

„Se interzice utilizarea mărcii FOTBAL CLUB DINAMO BUCUREȘTI, a denumirii FC DINAMO și a domeniului fcdinamo.ro. De îndată, fără curgerea altui termen de grație. Prin excepție, se permite folosirea numai a siglei pe echipamentul sportiv al echipelor de seniori și juniori la antrenamente și jocuri, fiind activități/acțiuni non-comerciale”

Citește și:

Top 10 obiective turistice Vrancea

Previous Dinamo își schimbă denumirea și sigla
Next Care sunt entitățile care investesc la club

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *