Lovitură pentru fanii ”câinilor”! Ce-i oferă Negoiță lui Badea în schimbul datoriei


Patronul lui Dinamo, Ionuț Negoiță, a dezvăluit astăzi cum are de gând să scape de datoria de 2 milioane de euro pe care o are la fostul acționar al ”câinilor”, Nicolae Badea. Scenariul pare incredibil pentru fanii ”câinilor”, care nu l-ar mai vrea pe Badea sub nicio formă aproape de echipă. El a vorbit într-un interviu pentru ediția tipărită și digitală a Gazetei Sporturilor ce vrea să facă.

– Domnule Negoiţă, care este situaţia cu datoria de două milioane de euro către Nicolae Badea, pe care fostul acţionar o invocă periodic?

E vorba despre o obligaţie personală de plată pe care o am cu domnul Badea, care nu are cum să afecteze activitatea clubului Dinamo. Ca să fim bine înţeleși de toată lumea: când am preluat pachetul de acţiuni de la domnul Badea, am achitat o parte din înţelegere, iar cu o altă parte am rămas dator întrucât pentru mine Dinamo a fost întotdeauna prioritate.

– De ce n-aţi achitat și cealaltă parte?

N-am putut s-o plătesc pentru că am fost nevoit să fac investiţii masive, în paralel, ca să scap clubul de faliment, pentru că asta era situaţia lui în momentul preluării.

– S-a discutat în ultima vreme că aţi putea pierde clubul în detrimentul lui Nicolae Badea?

Nu se pune problema ca, oricare ar fi scenariul final, domnul Badea să poată prelua clubul Dinamo și acţiunile acestuia, atât timp cât valoarea capitalului social al grupării este de peste 10 milioane de euro, iar valoarea de piaţă atinge 15 milioane de euro.

– V-aţi gândit cum și când îi veţi plăti datoria?

Când am cumpărat de la domnul Badea cele 30 la sută din acţiuni, clubul era aproape în faliment, iar în acest moment există scenariul să-i convertesc o parte din acţiuni în cuantumul datoriei. Este un scenariu din care toată lumea are de câștigat. Dânsul mi-a vândut 30 la sută dintr-o societate aproape moartă, eu îi ofer acum acţiuni, pentru doar o parte a acelei sume, la o societate sănătoasă, curată și viabilă economic. Situaţie pe care mi-o doresc, pentru că sunt convins că pentru binele lui Dinamo este nevoie să vină alături de mine cât mai mulţi oameni serioși și potenţi financiar, precum domnul Badea.

Citește și:

Miriuță, declarație surprinzătoare în această seară

-->
Previous Miriuță, declarație surprinzătoare în această seară
Next Un singur dinamovist calificat la Mondial. Performanță incredibilă!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *