Lovitură pentru Dinamo. A SEMNAT astăzi


Ionel Dănciulescu a anunțat astăzi într-o conferință de presă cel mai nou contract semnat de Dinamo care-i va bucura pe fanii „câinilor”.

„Aș vrea să fac un anunț important pentru clubul nostru, care va bucura suporterii dinamoviști, din acest moment va fi antrenorul echipei până în 2020. Este antrenorul ideal pentru Dinamo, face o muncă titanică, suntem bucuroși, sperăm să îi facem un alt tricou în iarnă cu 2022. Am considerat că nu există un antrenor mai bun decât Florin. Dacă vrei să ai performanță trebuie să ai continuitate. Mă bucur că a mai semnat pe încă un an din vara anului viitor. Eu sper că am contract pe viață, Dinamo este casa mea”, a declarat directorul general al „câinilor”.

Apoi a continuat Florin Bratu:

„Mă simt foarte bine și sunt onorat pentru ceea ce s-a întâmplat. Danciu știe foarte bine ce se întâmplă aici, mulțumesc conducerii că îmi oferă continuitate și sperăm să îmbinăm tinerețea cu jucătorii cu experiență și să facem performanță împreună.

Nu știu neapărat dacă voi câștiga un titlu până în 2020 cu Dinamo, cred că cel mai important lucru este să crești niște jucători și după aceea cu multă muncă vin și rezultate.”

 

-->
Previous Glorie dinamovistă înlocuită cu fostul coleg al lui Ronaldinho!
Next Unde a ajuns Gabi Torje

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *