Lovitură pentru ”câini”? Cu ce jucător s-ar fi înțeles Becali


Lovitură de proporții pentru fanii ”câinilor”, care deja s-au resemnat cu transferurile destul de puține din această vară. Fanatik.ro susține că unul dintre cei mai apreciați jucători din istoria recentă a lui Dinamo s-ar fi înțeles cu Gigi Becali și va merge la FCSB, după ce transferul lui Jubal ar fi căzut.

Ante Puljic a mai fost dorit în trecut la FCSB, dar fundașul a ales în urmă cu doi ani de zile să plece în Rusia încântat fiind de rețeta financiară propusă de cei de la Tom Tomsk. Astfel, Puljic urmează să semneze imediat după meciul Hajduk Split – FCSB. Doi ani de zile va fi jucătorul roș albaștrilor, croatul care va câștiga 15 mii de euro pe lună. Rămas liber de contract după aventura de la Tom Tomsk, Ante Puljic se reîntoarce în fotbalul românesc după doi ani petrecuți în Rusia. Ante Puljic a început fotbalul mare la Zadar, a continuat la NK Lokomotiva după care a semnat cu Dinamo Zagreb. Au urmat Gent, Dinamo și Tom Tomsk în cariera croatului.

”De ce nu mă vedeam la Steaua? Fiindcă suporterii lui Dinamo m-au plăcut și respectat foarte mult, iar eu respect asemenea detalii. De aceea n-am acceptat să continuu discuțiile cu Steaua. La Tom Tomsk n-a fost doar chestie de bani, ci și faptul că joc într-o ligă foarte puternică, precum cea a Rusiei” Ante Puljic, fost fotbalist Dinamo – 25 iulie 2016

Citește și:

Ce detalii le-a dat Steliano Filip croaților despre FCSB

-->
Previous Ce detalii le-a dat Steliano Filip croaților despre FCSB
Next Un dinamovist arde de nerăbdare să-i vadă pe rivali învinși. Mesaj de "ultras" și pronostic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *