Lovitura iernii la Dinamo. Debutează în derby


-->

Dinamo a reușit lovitura iernii azi-noapte. Răzvan Zăvăleanu s-a implicat pentru a aduce în Ștefan cel Mare un campion cu CFR Cluj, mijlocașul argentinian Jonathan Rodriguez, 31 de ani. Fotbalistul va fi astăzi la antrenamentele ”câinilor” și cel mai probabil va debuta în derby-ul cu FCSB.

Jonathan Rodriguez, fotbalistul lui CFR Cluj, împrumutat până în vară de gruparea campioană la Dinamo, se va alătura marți lotului lui Flavius Stoican și ar putea constitui marea surpriză în Derby de România. Duelul cu FCSB este programat duminică, de la ora 20:00.

Administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, s-a implicat în ultimele zile în negocieri și a realizat în această noapte cea mai tare mutare din mercato pentru roș-albi. Abia în miezul nopții, după îndelungi tratative cu șefii celor de la CFR Cluj s-a ajuns la această înțelegere.

Acesta se alătura jucătorilor veniți în această iarnă la Dinamo: Tomozei (UTA Arad), R. Patriche (Clinceni), I. Jovanovici (Suduva), Pierret (Boulogne), Chesneau (Chiajna), Buleică (Viitorul Tg. Jiu), Figueiredo (CFR Cluj).

Citește și:

Mircea Badea despre incidentul cu George Simion: ”De unde?”

Previous Ce urmează pentru Dinamo
Next Cine va fi arbitru la meciul cu FCSB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *