LOVITURĂ Dinamo bifează primul transfer


Dinamo a mai reușit un transfer după ce Jaime Penedo şi-a prelungit contractul cu gruparea din „Ştefan cel Mare”. „Câinii roşii” s-au înţeles cu un fundaş dreapta pe care Florin Bratu și l-a dorit foarte mult, apărătorul naționalei U21, Andrei Radu, anunță digisport.ro.

Jucătorul în vârstă de 21 de ani a bătut palma cu Dinamo şi va semna pentru trei sezoane, după experienţa neplăcută din Cipru. Radu a jucat pentru Aris Limassol, dar problemele financiare au dus la retrogradarea echipei. Astfel, acesta are cinci salarii restante, o sumă totală de 100.000 de euro.

E de notat şi faptul că Dinamo a câştigat lupta cu CFR, Basel, Lugano sau Antwerp pentru semnătura jucătorului care şi-a trecut în cont 21 de meciuri în acest sezon pentru Aris, dar şi o pasă decisivă.

„Andrei Radu e un jucător bun, îl ştim, a mai fost la Dinamo, a crescut foarte mult în ultimii ani, este titularul echipei naţionale de tineret şi ne gândim şi la el, pentru că avem nevoie pe fiecare post câte doi jucători pentru a crea concurenţă”, a declarat Florin Bratu, despre internaţionalul U21. Fundaşul de picior stâng de 1,77 metri e cotat de site-ul transfermarkt.de la 300.000 de euro.

Citește și:

LOVITURĂ Dinamo bifează primul transfer

Previous Mesajul de adio al lui Romera. Emoții la despărțire
Next Ce a făcut Dinamo în finala Ligii Elitelor

1 Comment

  1. custov
    iunie 3, 2018
    Răspunde

    fundas dreapta de picior stang adica fundas stanga ,o luati pe urmelelui neg -OITA

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *