Lovitură de teatru la Dinamo. Patronul clubului e ROMÂN


Lovitură de teatru la teatru la Dinamo. Dinamo nu este vândută de Ionuț Negoiță spaniolilor reprezentați de Pablo Cortacero! FANATIK a intrat azi, 13 noiembrie, în posesia actelor oficiale care demonstrează că acționarul majoritar al lui Dinamo este tot firma Lotus Perfect Product SRL, controlată de Negoiță! Pablo Manuel Fernandez Cortacero este președintele Consiliului de Administrație, cu puteri de administrator și un mandat de 4 ani!

Marea vânzare a lui Dinamo către spanioli, atât de mediatizată în ultimele luni, nu există din punct de vedere juridic în acest moment! FANATIK vă arată că este vorba de aceiași acționari ca și până acum, modificări apărând doar în ceea ce privește Consiliul de Administrație, acolo unde avem noi membri și li s-au prelungit mandatele unora mai vechi.

FANATIK a intrat pe 13 noiembrie în posesia acționariatului de la Dinamo 1948 SA, altfel spus clubul Dinamo condus de Ionuț Negoiță din luna martie a anului 2013. Și condus în continuare de Ionuț Negoiță, așa cum se vede din facsimilele de mai jos, Negoiță fiind omul din spatele firmei Lotus Perfect Product SRL, căreia unii-i spun „coaforul de la Rin”.

Deci acționariatul lui Dinamo are următoarea componență înregistrată acum la Registrul Comerțului:

– LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL: 82.8758%
– CLUBUL SPORTIV FOTBAL CLUB DINAMO BUCUREŞTI: 7.0319%
– ASOCIAŢIA PELUZA HÎLDAN DINAMO: 10.061%
– DINU CORNELIU CONSTANTIN: 0.0313%
Acționarul majoritar este firma Lotus, urmează acțiunile deținute de „Dinamo al lui Nicolae Badea”, apoi cele ale Peluzei Cătălin Hâldan, completarea până la 100% fiind Cornel Dinu, singura persoană fizică din această ecuație. Nici urmă de vreun Cortacero sau vreun alt spaniol, sau vreun Benel, printre acționarii juridici sau fizici ai „roș-albilor”!

Și totuși Pablo Cortacero este un nume prezent la data de 13 noiembrie în actele de la Registrul Comerțului în ceea ce privește Dinamo 1948 SA. Cetățeanul spaniol Pablo Manuel Fernandez Cortacero, născut pe 6 aprilie 1978 la Peligros, este președintele Consiliului de Administrație, administrator cu puteri de membru în CA.

Cortacero are un mandat pe 4 ani, început pe 1 octombrie 2020, deci până în 2024. Adică la fel ca ceilalți membri din CA actual de la Dinamo, celor vechi li s-au prelungit mandatele, iar cei noi abia au intrat „în pâine”. Există, totuși, o excepție.

Este vorba despre Alejandro Couto Lago, noul director general anunțat de administrația spaniolă, cu un mandat ce începe pe 8 octombrie 2020, dar a cărui durată este „nedefinită”.

La fel de interesant este că Dorin Șerdean, cel care declara că s-a ocupat de toată această „vânzare” a lui Dinamo de la Negoiță către spanioli, nu se regăsește în „schemă”. Noul președinte executiv nu are nicio răspundere, pe acte, în acest moment! E, totuși, posibil să fi fost doar omul care a depus „dosarul tranzacției” la Registrul Comerțului!

DOCUMENTELE OFICIALE LE GĂSIȚI PE FANATIK.RO.

Citește și:

Jucătorii dinamoviști amenință în cotidianul AS. Spaniolii descriu situația de la Dinamo

Previous Jucătorii dinamoviști amenință în cotidianul AS. Spaniolii descriu situația de la Dinamo
Next Cortacero chiar deține acțiunile lui Dinamo. Artificiul făcut de Negoiță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *