--> -->

Lovitura de grație pentru Șerdean vine de la LPF FOTO


-->
Dorin Șerdean este cu numele președinte la Dinamo, dar conform ultimului Consiliu de Administrație nu are nicio putere. Cu toate acestea, ardeleanul a încercat să facă transferul lui Ahmed Bani, a semnat în numele clubului fără să aibă drept de semnătură!

Șerdean s-a revoltat și a declarat că are acest drept, însă ProSport a verificat la LPF, iar dovezile arată că Șerdean minte! Drept de semnătură au doar Constantin Eftimescu și Cornel Țălnar.

Circul de la Dinamo pricinuit de Pablo Cortacero și oamenii lui continuă și în 2021! Dorin Șerdean este omul care a intermediat afacerea dintre spanioli și Ionuț Negoiță și este în acest moment una dintre cele mai hulite persoane din „Ștefan cel Mare”!

Fanii nu-l mai suportă pe oficial după ce acesta a încercat să-l transfere pe Ahmed Bani la FC Voluntari în termeni extrem de defavorabili pentru echipa „câinilor” și să păcălească astfel clubul la care lucrează.

ProSport a înaintat o cerere oficială către Liga Profesionistă de Fotbal pentru a afla dacă Șerdean are sau nu specimen de semnătură, iar răspunsul Ligii este unul incredibil! Suporterii au avut dreptate! Maestrul șahist, Șerdean, a mințit și nu are specimen de semnătură. Reprezentanții clubului sunt Constantin Eftimescu și Cornel Țălnar.

Vă prezentăm mai jos emailul primit de la Liga Profesionistă, care dovedește că Șerdean minte.

Citește și:

Un om important în fotbal, dezvăluiri despre Negoiță și Cortacero: ”Știu tot”

-->
Previous Un om important în fotbal, dezvăluiri despre Negoiță și Cortacero: ”Știu tot”
Next ULTIMA ORĂ Decizia jucătorilor pe care au luat-o săptămâna aceasta

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.