Lovitură cruntă pentru George Țucudean. Fostul fotbalist, în doliu


George Țucudean, membru DDB, a primit în această seară cea mai cruntă veste. Mama sa a decedat astăzi după ce s-a chinuit mai mulți ani suferind de o boală incurabilă. Deși sunt milionari în euro, Țucudean provenind dintr-o familie foarte bogată, n-au mai putut face nimic pentru a o salva.

Corina Țucudean a fost soția lui Marius Țucudean, și el fotbalist al UTA Arad, în anii ’80-’90. Femeia se ocupa de o afacere de succes care, în 2019, a înregistrat un profit de peste un milion de euro. Corina Țucudean a decedat în urma unei boli incurabile, iar vestea i-a șocat pe toți cei care au cunoscut-o.

George Țucudean a apucat-o pe urmele tatălui său, îmbrățișând cariera de fotbalist. În urmă cu aproape un an, fostul internațional a fost nevoit să pună ghetele în cui. George Țucudean a fost nevoit să renunțe la cariera de fotbalist din cauza unor probleme de sănătate. El suferă de o boală de inimă care i-a fost depistată la începutul anului 2019.

Până să încheie cu fotbalul, el a jucat în Liga I la mai multe echipe importante, între care Dinamo, FCSB, ASA Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu, Viitorul Constanța și CFR Cluj. De-a lungul vremii, a adunat 188 de prezențe în meciurile din Liga I și a marcat 66 de goluri.

Citește și:

Rareș Bogdan îl amenință pe Raed Arafat: ”M-am cam săturat. Luni, raportul!”

-->
Previous Gigi Mulțescu, decizie de ultim moment
Next Lucian Goian despre petrecăreții lui Dinamo: ”Asta e problema”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *