LOVITURĂ Alt club din Liga 1 îl vrea pe Torje: ”Și agentul său vrea să-l aducă aici”


Se pare că Dinamo este gata să rateze un fotbalist foarte important în această iarnă. În această seară a apărut varianta ca Torje să se întoarcă la echipa din Ștefan cel Mare, dar se pare că transferul stă sub semnul întrebării. De ce? Miriuță a transmis că are lotul deja făcut, iar pe poziția lui Torje îl are pe Sergiu Hanca. Așa că acesta este redirecționat spre alt club din Liga 1, ASC Poli Timișoara.

„Mi-l doresc pe Torje la Timișoara. Nu este nicio glumă. Este timișorean, reprezintă acest oraș și chiar discutăm posibilitatea de a veni la noi. Este un jucător excepțional. Ar fi o lovitură de imagine pentru noi, nu doar că am câștiga un fotbalist fantastic. Și agentul său vrea să-l aducă tot aici.

Am vorbit aici cu impresarul său două ore. I-am propus asta și domnul Opria a fost de acord să vină la Timișoara. Vom vedea zilele viitoare”, a zis Radu Birlică, președintele clubului, pentru GSP.RO.

CE SPUNE IMPRESARUL CRISTI OPRIA

„Vom vedea dacă cei de la Groznâi îi permit să vină acasă, să joace până în vară, fără să ceară bani. Din vară ar trebui să revină în Rusia, unde mai are un an de contract, dar acolo nu va rămâne, nu poate juca, au fost niște probleme.

Sunt niște discuții, dar Dinamo are lotul făcut din ce am înțeles, nu mai are nevoie de jucători. Nu e nimic bătut în cuie.

Dacă Torje nu intră în vederile antrenorului de la Groznâi, n-are rost să mai meargă acolo. Poate semna cu orice echipă. Am mai avut o lovitură acum două zile, la Alanyaspor, a căzut tot din cauza banilor ceruți de ruși.

Am trei variante pentru el din România. Eu vreau să-l aduc la Timișoara, să-l conving să vină aici, unde a făcut primii pași în fotbal, de aici a plecat. I se pot plăti 50.000-100.000 de euro până la vară. Dacă se duce la Dinamo, cu ce e mai bine? Mai bine joacă în play-out la Timișoara decât la Dinamo. Eu vreau să joace, ca să plece undeva la vară. Mâine decidem”, zis Opria la TV Digi Sport.

-->
Previous BOMBA IERNII. Vezi cum ar putea Torje să se întoarcă la Dinamo
Next Miriuță vrea alt jucător: ”I-am zis că am nevoie să mă ajute”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *