Lotul prezent astăzi la reunire echipei


Formația alb-roșie s-a reunit în această dimineață, la 10, la Săftica, sub comanda lui Gică Mihali, antrenorul lui Dinamo U19, însărcinat de Răzvan Zăvăleanu să se ocupe de echipă până la numirea unui președinte și a unui antrenor. Reunirea lui Dinamo.

Din lotul așteptat la reunire fac parte atât jucători care au evoluat sezonul trecut în Liga 1, dar și mai mulți tineri de la echipa secundă.

Portari: Mihai Eșanu, Ștefan Fara, Denis Oncescu
Fundași: Gabriel Moura, Deniz Giafer, Costin Amzăr, Răzvan Patriche, Alin Buleică, Marius Tomozei, Ricardo Grigore,, Alin Dudea, Marius Dragomir, David Țone, Marco Ehmann
Mijlocași: Antoni Ivanov, Jonathan Rodriguez, Alin Demci, Geani Crețu, Claudiu Stan, Ahmed Bani , Andrei Stelea, Valentin Borcea, Andrei Florescu, Antonio Bordușanu, Cristian Ionescu
Atacanți: Daniel Dinu, Cătălin Măgureanu, Mario Șutru

Fundașul central Răzvan Patriche (36 de ani) vrea să continue la Dinamo și în sezonul viitor.

Ajuns la club în iarnă, de la Academica Clinceni, Patriche a bifat 11 meciuri la Dinamo în acest sezon. El este apreciat de conducere și de staff și vrea să pună umărul la revenirea în Liga 1.Fundașul stânga Steliano Filip (28 de ani) va discuta azi cu șefii lui Dinamo rezilierea contractului. Jucătorul care a strâns 25 de partide în sezonul recent încheiat nu vrea să mai continue la club, urmând a înceta contractul de comun acord.

Citește și:

David Popovici a impresionat: ”Le-a aruncat mănușa tuturor”

-->
Previous Anunț îngrijorător despre viitorul lui Dinamo
Next Dinamo este aproape de a fi vândută

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.