Loți Boloni, acuze incredibile la adresa lui Dinamo


Antrenorul lui Antwerp, Ladislau Boloni, face niște acuze în premieră la adresa clubului Dinamo. El vorbește despre perioada dinainte de Revoluție, când el susține că echipa din Ștefan cel Mare era cea mai avantajată.

”Păi, hai să mergem la Timișoara să întrebăm cine este Dinamo! Sau să vorbim despre pașapoarte, Postelnicu, Securitate și așa mai departe. Nu mă f…i la creieri!

Trăiam toți într-un sistem în care eram pionii celor mari. Ăsta este adevărul! Ăia mari voiau să se laude și atunci Dinamo încearca să-și facă echipa cea mai bună, cu toate posibilitățile sale legale și ilegale, mai ales ilegale, pentru că Securitatea era și a rămas puterea numărul 1 în România. Steaua încerca să folosească toată puterea ei legală și ilegală… Dar nu putea să ajungă la nivelul lui Dinamo, era imposibil! Securitatea domină tot timpul, nu poți să faci nimic. Spun din propria mea experiență. Și ea, Steaua, încerca să fie agresivă, să ia jucători, să aibă influență la federație, la comitete, unde Dinamo domina absolut totul.

Ne ajuta Valentin Ceaușescu, i-a spus „stop” lui Dinamo. Pentru că eu știu ce se întâmpla înaintea meciurilor. Eu știu lucruri pentru că le-am trăit și am participat la ele. Am jucat pentru echipa Armatei, în care, vezi Doamne!, ASA-ul se culca în fața Stelei. Luați statisticile și uitați-vă, după aceea să vorbiți! Era o propagandă bună, fotbalul a fost tot timpul un sport care era iubit, erau echipe foarte bune, Dinamo era o echipă foarte, foarte bună, Craiova deosebită, Steaua excepțională. Mai era și Rapid pe acolo, dar nu de nivel”, a declarat Ladislau Boloni într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Ce a spus Mircea Rednic despre influența Securității la Dinamo

”Da și nu. Nu cred eu că dacă Valentin și-ar fi dorit ceva sau ar fi văzut că ceva nu este în regulă nu ar fi intervenit. Noi am încercat prin alte modalități să-i combatem. Adică am înființat niște echipe, gen Victoria București, Flacăra Moreni, ca să ne batem cu ei. Și ei aveau Târgu Mureș, aveau Bihorul, care erau cu ei. Noi aveam echipele poliției cum ar veni. Dar până la urmă nu ne-au ajutat cu nimic. Steaua cu ele făcea scor. Și când erau meciurile astea Valentin se cam implica și la arbitraje, erau arbitrajele cel puțin corecte, deci ai noștri nu puteau să se desfășoare.”, a mărturisit antrenorul lui Dinamo într-un interviu exclusiv pentru doardinamo.ro.

Citește și:

Cum a vrut să se revanșeze un fost dinamovist după ce a cântat o melodie dedicată rivalilor

Previous Cum a vrut să se revanșeze un fost dinamovist după ce a cântat o melodie dedicată rivalilor
Next Rednic pune punctul pe i: ”Ce e graba asta?”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *