Liviu Gheorghe: ”Idolul meu e Thiago Alcantara”


Mijlocașul de 18 ani al lui Dinamo, Liviu Gheorghe, a primit pentru prima dată șansa de a fi în lotul echipei mari pentru partida cu Sepsi Sfântul Gheorghe. Jucătorul care a ieșit campion cu Dinamo Under 19 sezonul trecut și care l-a impresionat pe Contra în cantonamentul din Slovenia, este în culmea fericirii și speră dacă i se va da șansa să joace să debuteze cu gol în Ștefan cel Mare.

”Când m-a anunțat Mister că voi fi în lot nu mi-a venit să cred. Abia în cameră am realizat și a fost o bucurie enormă. Mi-a dat foarte multă încredere și sper să nu-l dezamăgesc. Am prins lotul pentru prima dată în Liga 1 și vă dați seama că am emoții.

hotel iceberg balcic-->

De când te apuci de fotbal vrei asta. Dar visul meu este marchez și să am un debut cât mai bun. O victorie ar fi necesară”, a declarat Liviu Gheorghe.

El a dezvăluit și cine este idolul lui în fotbal: Thiago Alcantara, mijlocașul lui Bayern Munchen. De la Dinamo îi place de Hanca, Filip și Paul Anton și recunoaște că are multe de învățat de la colegul său de cameră, May Mahlangu.

Citește și:

INTERVIU Liviu Gheorghe: ”Fac față 100% la prima echipă”

Previous Niculescu: ”Mi-e teamă să nu luăm mai multe cu Dinamo”
Next Surprize mari în echipele de start

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *