--> -->

Liviu Ganea, campion cu Dinamo și CFR e sigur: ”Prezintă un mare risc”


-->

Liviu Ganea, campion cu Dinamo și CFR Cluj, a prefațat meciul din această seară din Gruia, de la ora 20:30. Fostul fotbalist speră din tot sufletul ca Dinamo să-și revină odată cu revenirea lui Gigi Mulțescu și să reușească să se salveze de la retrogradare.

”Cu siguranță se vor concentra altfel împotriva CFR-ului pentru că vor întâlni campioana României din ultimii ani. Rămâne de văzut la ce nivel se pot ridica jucătorii pentru că etapele au trecut, iar jucătorii nu mai au atât de multă încredere în ei.

Cred că asta contează foarte mult. Eu sper să-și găsească puterea și să ajute clubul chiar dacă, poate, nu toți jucătorii se ridică la nivelul la care ar fi trebuit, dar eu sper să o facă pentru că deja este ceasul al 12-lea. Nu mai sunt multe etape, o să înceapă și play-out-ul așa că trebuie acumulate puncte pentru că Dinamo, într-adevăr, așa cum este în momentul de față prezintă un mare risc de retrogradare.

Odată cu venirea lui Mulțescu toată lumea speră, dar știți cum e nu joacă Mulțescu în vremurile bune. Joacă acest lot pe care îl are la dispoziție și el cumva va încerca să-i motiveze și să-i antreneze cât poate el de bine, dar până la urmă totul le revine jucătorilor. Ei trebuie să aibă tărie de caracter și să fie foarte concentrați să scoată echipa de unde este acum, anume de la retrogradare, pentru că trebuie să recunoaștem, în momentul de față, Dinamo se bate să evite retrogradarea”,  a declarat Liviu Ganea pentru Realitatea Sportivă.

Citește și:

Sorescu anunță: ”Asta ne lipsește”

-->
Previous Fotbalistul care-l blesteamă pe Cortacero: ”Are Dumnezeu grijă”
Next Programarea pentru ultima etapă din Liga 1

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.