--> -->

LIVEVIDEO Aici se joacă al doilea amical de la ora 20:00. Echipa de start


-->
Dinamo va juca astăzi al doilea amical al stagiului de pregătire de la Marbella. ”Câinii” lui Eugen Neagoe vor juca contra unei echipe din Gibrartar, FC Brunos, de la ora 20:00, ora României, în direct pe doardinamo.ro.

Eugen Neagoe va putea să-i vadă la lucru pe opt dintre cei 10 jucători pe care i-a adus în această perioadă. Dacă Straton, Răuță, Sin, Bejan, Perovic și Moura au jucat în primul meci, iar mai jos aveți o analiză a acestora, astăzi Neagoe îi va băga sigur pe portarul Riccardo Piscitelli și pe Kevin Bru, și rămâne de văzut dacă Brito, care a ajuns astăzi, va putea evolua.

Echipa de start cu FC BRUNOS:

Straton-Moura, Klimavicius, Ciobotariu, Sin-Ioan Filip, Răuță-Sorescu, Dan Nistor, Moldoveanu-Montini

Cum au jucat achizițiile lui Dinamo în primul meci:

1. Cătălin Straton – nu a fost prea solicitat de irlandezi. Ceea ce putem remarca este experiența portarului care a mai jucat la Dunărea Călărași, ASC Poli Timișoara, Universitatea Craiova, FC Vaslui și Rapid. Un plus este că vorbește foarte mult cu jucătorii și le dă indicații. A avut o ieșire ezitantă în a doua repriză.

2. Alexandru Răuță – închizătorul are o agresivitate bună, deși de multe ori în exces. Alex aduce aminte de Mărgăritescu. Este foarte disciplinat tactic, dar euforic în unele momente. Poate deveni un jucător de viitor pentru Dinamo.

3. Andrei Sin – un mare câștig pentru Dinamo! Deși de obicei joacă ca mijlocaș stânga, el a fost folosit aseară de Neagoe pe aceeași parte în apărare, nou venitul Gabriel Moura, care va fi titular în defensivă, intrând abia la jumătatea celei de-a doua reprize. Fotbalistul de 27 de ani care a venit de la Iași a fost foarte sigur pe el, a arătat capacitate bună de efort, putem spune că este un transfer foarte reușit.

4. Florin Bejan – fundașul central care a jucat în ultimul sezon la Astra Giurgiu a arătat că este un jucător cu experiență, are plasament bun și poate fi o soluție viabilă pe acest post. Neagoe va avea o misiune grea să aleagă ce fundași centrali va folosi la începerea sezonului. Îi are pe Klimavicius, Florin Bejan, dar și tinerii Ricardo Grigore și Denis Ciobotariu.

5. Slavko Perovic – sârbul nu s-a remarcat cu nimic, dar a jucat destul de puțin, aproximativ 15 minute. Este în urmă cu pregătirea, singurul aspect pozitiv fiind că arată ca un fotbalist bătăios, luptător.

6. Gabriel Moura – fundașul dreapta adus la cererea lui Eugen Neagoe a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, chiar dacă a jucat doar jumătate de repriză pe finalul meciului. El a avut timp să ofere o pasă de gol și să ofere siguranță în defensivă pe partea sa. De ținut cont că el a ajuns abia marți seara în cantonamentul lui Dinamo, a făcut un singur antrenament miercuri dimineața și seara era deja pe teren deoarece l-a rugat pe Eugen Neagoe să-l bage pentru că este pregătit să joace.

Dinamo – Linfield 2-0 (Marcatori: Montini min 16, Popa min 75)

Echipa de start:
Sistem 4-2-3-1
Straton – Corbu, Bejan, D Ciobotariu, Sin – I. Filip, Răuță – Sorescu, Nistor, Moldoveanu – Montini

Echipa din repriza secundă:
Sistem 4-4-2
Straton – Sorescu, Klimavicius, Bejan, Sin – A. Lazăr, N Diaye, Nistor, Moldoveanu – Popa, Montini

Au mai intrat în repriza a doua: Vlad Muțiu, Slavko Perovic, Gabriel Moura, Andreas Mihaiu, Geani Crețu și Levent Oltay

Citește și:

10 transferuri pentru ”câini”. Cum îl caracterizează Neagoe pe ultimul

Previous Un jucător vrea să cumpere Dinamo: ”M-aș bate an de an la titlu”
Next Dinamo a făcut scor cu FC Brunos în Spania

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *