Lista jucătorilor care pot pleca în iarnă de la Dinamo


Dinamo n-o să mai facă schimbări mari de lot în iarnă dintr-un motiv simplu. Nu mai sunt prea multe finanțe pentru aducerea de jucători importanți și cu siguranță nu vor mai fi aduși mai mult de patru, maxim cinci jucători în pauza competițională pricinuită de Sărbătorile de Iarnă.

Dar sunt câțiva fotbaliști de care conducerea va încerca să scape în curând pentru a elibera bugetul de salariu pentru anumiți jucători pe care-i va dori Dusan Uhrin. Totul depinde și de șansele pe care Dinamo le va mai avea la play-off.

Dacă sunt fotbaliști care s-au împământenit în echipa de start standard, care în acest moment arată cam așa: Piscitelli – Ciobotariu, Puljic, Mihai Popescu, Corbu – Ioan Filip, Mrzljak – Sorescu, Nistor, Moldoveanu – Perovic, sunt și alții care n-au mai primit șanse și dacă nu se întâmplă ceva deosebit, nici nu vor mai primi.

Primii pe lista de plecări sunt Linas Klimavicius și Brito, cei doi n-au mai intrat în vederile lui Dusan Uhrin și soarta lor e ca și petcetluită. Vor pleca sub o formă sau alta cât mai curând de la Dinamo. Doar că probabil și cei doi jucători așteaptă salariile restante și nu vor pleca fără ele. Mamoutou N Diaye este unul dintre fotbaliștii care se antrenează cu Dinamo, dar în acest sezon n-are niciun minut jucat și este unul dintre singurii fotbaliști aduși de Rednic care se mai află în lotul ”câinilor”. Rămâne de văzut dacă el va fi convins în iarnă să plece având în vedere că mai are contract până în vară.

Mattia Montini își termină contractul în vara anului 2020 și intră în iarnă în ultimele 6 luni de contract. El nu va pleca în iarnă decât dacă va avea o ofertă concretă de la altă echipa. De asemenea, el are posibilitatea de a-și prelungi înțelegerea cu gruparea din Ștefan cel Mare dar încă nu s-a stabilit nimic în acest sens.

Citește și:

Previous Dusan Uhrin i-a trasat soarta lui Montini: ”Asta trebuie să facă”
Next Dusan Uhrin are grijă și de viitorul lui Dinamo. Mesaj pentru tinerii jucători

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *