Lista celor 12 jucători care vor pleca în iarnă de la Dinamo


Se anunță o iarnă tumultoasă la Dinamo. Vor fi foarte multe plecări, și mult mai puține veniri în comparație cu ultima campanie de transferuri.

Conform FANATIK, vor fi 12 jucători care vor realiza cu Dinamo în perioada imediat următoare. Fundașul central Andre Pinto este ultimul intrat pe lista neagră a lui Mircea Rednic. Fotbalistul este fost căpitan al celor de la Braga şi unul dintre titularii incontestabili ai celor de la Dinamo în acest sezon.
Un element important îl reprezintă şi salariul fundaşului portughez, care câştigă 7000 de euro lunar în “Groapă”. Tehnicianul consideră că evoluţiile sale nu se ridică la nivelul salariului.

Astfel, Dinamo scapă de unul dintre jucătorii cu cel mai mare salariu, lucru important în ceea ce priveşte situaţia financiară a echipei, aflată în insolvenţă şi în care cel mai mare sprijin financiar vine de la fanii din DDB.

Mircea Rednic este condiţionat mult de criteriul financiar şi va trebui să disponibilizeze foarte mulţi jucători în acestă iarnă, în condiţiile în care Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar, a anunţat că lotul echipei va trebui să numere 25 de jucători.

Alături de Andre Pinto, pe lista neagră se află şi un alt fundaş central, Răzvan Popa. Venit în vară, Popa va părăsi şi el “haita”, în condiţiile în care nu a impresionat prin evoluţii la Dinamo în ultimele luni.

Din informaţiile FANATIK, atacanţii Thomas Vestenicki şi Marko Nunic vor părăsi şi ei Dinamo în această iarnă. Lotul echipei este foarte stufos şi “Puriul” are mână liberă în ceea ce priveşte reconstrucţia echipei.

Cei patru se adaugă listei de disponibilizări, publicată în exclusivitate de FANATIK: Constantin Nica, Robert Moldoveanu, Geani Creţu, Mihai Neicuţescu, Alin Dudea, Andreas Mihaiu, Steliano Filip şi Cosmin Matei.

Citește și:

Cum au fost motivați jucătorii lui Dinamo

-->
Previous Cum au fost motivați jucătorii lui Dinamo
Next Anunț MARE al programului DDB: „Vom lua acțiuni”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *