--> -->

Lincar: „Avem avea șanse egale cu Dinamo”


-->
Universitatea Cluj, ocupanta locului doi în play-off-ul Ligii 2, este neînvinsă în ultimele 9 meciuri și are o situație financiară stabilă, spre deosebire de celelalte echipe.

Recent, antrenorul alb-negrilor a declarat că nu se teme de un eventual baraj de promovare contra lui Dinamo, chiar dacă numele adversarului ar putea să plaseze Universitatea Cluj cu șansa a doua în duelul în dublă manșă. Lincar simte momentul de grație al formației sale și e convins că o confruntare cu ”câinii roșii” nu ar fi deloc unul dezechilibrat.

”Din punctul meu de vedere, am avea șanse egale cu Dinamo la un baraj. Dinamo trece printr-o perioadă complicată, apar în fiecare zi probleme de toate felurile. Chiar nu ne-ar fi deloc teamă să jucăm cu Dinamo.

Nu cred că avem nevoie de o remaniere serioasă pentru Liga 1, cred că am putea face o figură frumoasă. La noi lucrurile sunt foarte stabile din punct de vedere financiar. Nu sunt salarii foarte mari, dar sunt la zi, suntem într-o situație foarte bună”, a spus Erik Lincar, la Digi Sport.

 

Citește și:

Marcel Ciolacu: ”Toate drepturile românilor din Ucraina o să fie respectate”

-->
Previous Cât va costa noul stadion a lui Dinamo
Next Ce se întâmplă cu reclamele lui Badea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.