Linas Klimavicius, caracterizat de un fost coechipier. Ce puncte slabe are


Linas Klimavicius, fundașul central care a semnat cu Dinamo acum câteva zile, este caracterizat de fostul său coleg de la Zalgiris, Liviu Antal. Într-un interviu pentru gsp.ro, românul a explicat care sunt plusurile și minusurile acestui fotbalist.

„Nici nu mai știu acum ce fundași are Dinamo, deci mi-e greu să-l compar, să zic dacă e mai bun ca unul sau ca altul. În primul rând e important să se adapteze, pentru că fotbalul din Lituania este mult diferit față de cel din Liga 1. E genul de fundaș foarte puternic, e un tip calm, ia decizii cu mintea limpede. Nu e fricos, întotdeauna e dispus să se sacrifice.

Nu are o viteză foarte mare, e și destul de înalt, 1,88m, însă poate compensa prin plasament. E foarte bine văzut în echipa Lituaniei. A și jucat contra României când noi am învins greu acolo, 2-1. Sunt convins că o va ajuta pe Dinamo. Îmi și doresc asta pentru că este un băiat bun”, a completat Liviu Antal.

Klimavicius nu are probleme cu viața extrasportivă:

„Știm bine că mulți fotbaliști care ajung în București, mai ales la Dinamo sau Steaua, sunt predispuși să aibă o viață extrasportivă greșită. Au ajuns să se distrugă fotbaliști promițători pentru că n-au știut să gestioneze problema vieții de noapte în București. În schimb, la Linas nu vor fi probleme. Este un profesionist și un familist convins. Nu îl vom vedea prin ziare că ar fi rupt cluburile”.

Citește și:

INTERVIU PREMIUM Rachid Ait Atmane: ”Am jucat contra Realului și a Barcelonei, dar n-am mai văzut atmosferă ca la Dinamo”

-->
Previous Un jucător de la Dinamo își arată abdomenul: ”Să mai spuneți acum că sunt gras”
Next Ce mai face Jaime Penedo: ”Sunt împăcat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *