Leo Grozavu, mesaj pentru dinamoviști: ”Sper să realizeze”


Leo Grozavu a fost pe lista lui Dinamo în luna august, dar acesta a fost refuzat de Ionuț Negoiță. Antrenorul a fost chemat la București și lăsat la hotel pentru că patronul clubului nu a mai vrut să-l primească la întâlnire. Acum, a învins-o pe Dinamo cu 3-1.

”Mă bucur pentru băieți, toată lumea ne cântă prohodul. Fotbalul se joacă pe goluri și toate comentariile se fac doar în jurul rezultatului. Am profitat și de problemele lui Dinamo, eu trebuia să-mi apăr echipa, face parte din strategia jocului, fiecare trebuie să-și vadă interesul. Noi trebuia să jucăm ieri și am jucat astăzi, am rămas în 10 jucători, a fost o partidă cu mult consum, și psihic și fizic.

În timpul jocului se fac greșeli și sunt normale. Eu judec. Va trebui să avem încredere în toată lumea și să mergem împreună cu multă încredere. Muncim, mai și greșim. Toate le dăm uitării. Vreau să ne bucurăm că nu avem timp prea mult. Astăzi am profitat de o situație pe care Dinamo o are. Noi aveam mare nevoie de puncte.

Mi-ar părea rău ca Dinamo să retrogradeze, sper ca toți cei implicați să realizeze că sunt într-un pericol mare și să ducă acest club acolo unde-i este locul în fotbalul românesc”, a declarat Leo Grozavu.

Previous OFICIAL De unde au venit bani din Spania astăzi: ”Suntem singurii”
Next Explicații după Dinamo-Sepsi, 1-3: ”Dintr-o eroare. A fost dat negativ”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *