Leo Grozavu anunță clar: ”Nu m-a dorit”


Dinamo a rămas în continuare fără antrenor principal după ce Eugen Neagoe a făcut un infarct duminica trecută, în timpul meciului Dinamo-Universitatea Craiova. Deși doardinamo.ro v-a anunțat în exclusivitate că Florin Prunea s-a înțeles cu Leo Grozavu pentru a fi noul antrenor al ”câinilor” și a fost chemat la București să semneze contractul, Ionuț Negoiță a blocat ieri mutarea pe motiv că fostul antrenor al Petrolului ar fi prea impulsiv și el nu vrea un astfel de om la echipă. Iar a doua problemă a fost că Grozavu i-a cerut o clauză în contract că nu poate fi dat afară până în iarnă.

”Am vrut să fac ceva pentru Dinamo. Am fost susținut de Florin Prunea. Îi mulțumesc pentru asta. Cred că am fi putut face o treabă bună împreună, dar nu m-a dorit domnul Negoiță. Mi-aș fi dorit să fiu susținut de toată lumea. M-au făcut să fiu sceptic.

Există multă presiune. Suporterii trebuie să susțină echipa. Când ei vor să decidă destinele echipei e mai greu să o scoți la capăt. Eu știu ce înseamnă Dinamo, am jucat șase sezoane acolo”, a declarat Leo Grozavu pentru Digi Sport.

Citește și:

Previous Echipele probabile pentru CFR Cluj-Dinamo. Cotă imensă pentru victoria ”câinilor”
Next O nouă variantă de antrenor pentru Dinamo? ”Pe el l-aș vedea”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *