Lecție pentru Penedo? Cu cine vrea să-l înlocuiască Rednic


Jaime Penedo ar putea părăsi echipa în această iarnă. Panamezul a fost criticat după gafa din meciul cu CFR Cluj (0-3) și Mircea Rednic nu l-a luat în calcul pentru confruntarea cu Miriuță și compania, scrie gsp.ro.

Antrenorul a spus că el, Nistor și Corbu, accidentați mai vechi, plătesc pentru uzura pe terenurile grele, însă „Puriul” vrea să-i arate portarului de 37 de ani că se poate dispensa de el.

Oricum, antrenorul vrea să mai aducă un alt goal-keeper din iarnă, pe listă fiind, printre alții, și belgianul Logan Bailly. El n-a putut semna cu Dinamo în noiembrie cu Dinamo deoarece s-a despărțit în septembrie de Mouscron și nu ar fi putut juca până în februarie.

Jaime Penedo a fost la CM 2018 cu naționala statului Panama și este la Dinamo din 2016, prelungindu-și recent contractul până în vara lui 2019. În acest sezon a apărat în 16 partide de Liga 1.

Logan Bailly (portar, 32 de ani) – A lucrat alături de Rednic la Mouscron, ba chiar a primit banderola de căpitan de la român. Are un CV demn de luat în seamă: 8 selecţii la prima reprezentativă a Belgiei, legitimări la Genk, Borussia Monchengladbach, Neutchatel Xamax şi Celtic.

Citește și:

Promisiunea lui Rednic pentru jucători. Echipa probabilă

-->
Previous CEI TREI MUȘCHETARI români pe care Rednic vrea să-i aducă pentru play-off
Next Promisiunea lui Rednic pentru jucători. Echipa probabilă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *