--> -->

Le vine sfârșitul la Dinamo. Dinamoviștii mai au un plan pentru spanioli EXCLUSIV


-->

Ziua de 14 decembrie 2020 a fost una bună pentru viitorul clubului din Ștefan cel Mare. Spaniolul adus de Pablo Cortacero pentru a conduce Dinamo și a avea drept de semnătură când el nu era în România, Alex Couto, a fost revocat din funcția de director general al clubului Dinamo în cadrul ședinței Consiliului de Administrație.

Spaniolii vor însă să-și angajeze un avocat pentru a contesta această decizie. Însă dacă o vor face, românii din Consiliul de Administrație au trecut deja la atac. În cazul în care Alex Couto nu se conformează și nu pleacă el singur în Spania zilele acestea, vor folosi un executor judecătoresc pentru a-l evacua din hotelul Phoenicia, unde vor rămâne doar angajații clubului și de asemenea, i se va lua mașina de serviciu oferită luna trecută de către un alt sponsor al lui Dinamo, Sixt.

Dinamoviștii au un plan și pentru Rufo Collado, care este ușor de dat afară având în vedere că nimeni nu l-a mai văzut de aproape două săptămâni la Săftica sau la sediul clubului.

Din informațiile doardinamo.ro, Alex Couto va pleca săptămâna viitoare în Spania după ce va contesta în instanță decizia Consiliul de Administrație. Până atunci, Constantin Eftimescu i-a trimis deja decizia de a fi dat afară în care este înștiințat că pe 15 decembrie(n.r. astăzi) trebuie să părăsească hotelul și să înapoieze mașina.

Citește și:

Arafat ne învață cum să petrecem Sărbătorile și o amenințare: ”Vor lua măsuri”

-->
Previous N'Doye, gest superb
Next Dănciulescu i-a trimis un mesaj direct lui Cortacero în numele dinamoviștilor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.