Le e frică de suporteri! Ce măsuri ia Prunea după incidentele de la Balotești


Florin Prunea s-a speriat pentru prima dată de când este la Dinamo de furia suporterilor. El a realizat că fanii nu mai au de gând să accepte să fie umiliți prin prestațiile execrabile ale echipei. Iar ultimul loc în Liga 1 după 6 etape disputate, în condițiile în care în două meciuri s-au luptat cu echipe nou-promovate i-a făcut pe suporteri să apeleze la gesturi extreme. Fanii însă n-au vrut să le facă rău jucătorilor vineri noaptea, ci să le tragă un semnal de alarmă și să-i sperie. De aceea i-au și lăsat până la urmă să plece.

Cu toate acestea, conducătorul lui Dinamo vrea măsuri de precauție. A cerut pază specială la toate antrenamentele și acțiunile echipei până lucrurile se calmează. De asemenea, la meciuri și mai ales în deplasări. Mai ales că principalul vizat de fani este chiar Florin Prunea, căruia suporterii i-au cerut clar că vor să-și dea demisia cât mai repede de la Dinamo pentru strategia de transferuri avută în această vară, dar și pentru că fanii îl acuză că și el a complotat la înlăturarea lui Mircea Rednic.

Citește și:

Previous Accidentare gravă pentru Andrei Sin. Cum își explică un nou eșec: ”Suporterii ce să facă în afară să ne înjure?”
Next Se întoarce un fost acționar? De ce ar depinde totul

1 Comment

  1. Avatar
    VASILE SIRBU
    august 19, 2019
    Răspunde

    Dati-va demisia daca mai aveti un strop de onoare !

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *