Le e frică de ce va fi mai rău! Incredibil, la ce s-a ajuns să se gândească dinamoviștii


Aceasta este realitatea: Dinamo are cel mai negru start de sezon din istorie! Aflată în zona retrogradării, echipa n-a marcat în patru din cele 5 etape și are doar 3 puncte luate dintr-un meci cu Clinceni (4-2). Foști jucători importanți ai clubului s-au declarat pesimiști vizavi de viitorul apropiat al clubului. Se tem de ce e mai rău!

”Nu știu cum s-ar putea face o redresare, sincer. În momentul acesta suntem la retrogradare și ar fi o performanță să jucăm în play-out și să nu cădem în B. Instabilitatea actuală e la toate nivelurile și e incontrolabilă. Nu ai antrenor, loturile vin și pleacă tot timpul”, a declarat Florin Cheran, 72 de ani, om cu 4 titluri la Dinamo.

Tot pentru Gazeta Sporturilor, Cleo Vaișcovici, 56 de ani, a spus: ”Tot ce se întâmplă e o mare rușine pentru istoria lui Dinamo! Puteau să fie cinci înfrângeri pentru că victoria cu Clinceni a fost norocoasă. Prunea a zis că dă afară jucătorii fără valoare și aduce alții buni. Poftim, valoare! Dacă la finalul sezonului prindem locul de baraj, e mare lucru!”.

Iar Giani Kiriță, 42 de ani, a concluzionat: ”Rămân mut la fiecare meci al lui Dinamo! Credeam că nu se poate mai rău decât ce a fost în ultimii doi ani, dar văd că e și mai și acum. Băi, mă încearcă multe sentimente, serios! Mi-e foarte greu să privesc tot ce se întâmplă. Eu am crescut la Dinamo în mediu de performanță și nu pot concepe așa ceva. Dar degeaba vorbim noi, foștii jucători, pentru că nu avem calitate oficială și nu bagă nimeni în seamă ce spunem noi.

E o mare rușine să joci în play-out, dar e doar o consecință firească a acțiunilor lor. Au spus că sacrifică un an pentru a-l lăsa pe Rednic să construiască noul sezon, după care au venit și au aruncat bomba: l-au dat afară pe Rednic, au aruncat în aer toți suporterii, peste asta l-au adus pe Neagoe și au transferat ce au transferat. După care ne plângem că e situația grea. Ce semeni, aia culegi!”.

Citește și:

Un nou pacient la Dinamo

-->
Previous Ce se i s-ar oferi lui Mircea Lucescu la FCSB. Ar ocupa funcția unui rival al ”câinilor”
Next Un nou pacient la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *