Laurențiu Corbu, reacție după accidentare: ”Voi fi apt”


Laurențiu Corbu a fost dus aseară cu ambulanța la spital după ce a căzut în cap în prima repriză a meciului cu CFR Cluj și nu a mai putut termina primele 45 de minute de durere. În locul său a intrat Gabriel Moura. Starea lui s-a agravat la pauză și de aceea a fost chemată ambulanță.

”Am căzut în cap, ați văzut și dumneavoastră. Am fost aseară la spital și medicii m-au asigurat că nu este nimic grav. Mi-au montat un guler cervical pe care va trebui să-l port două, trei zile. Dar apoi mă pot întoarce fără probleme la antrenamente. Cel mai tare m-am speriat pentru că nu puteam respira de la căzătură. Dar acum sunt bine. Voi fi apt 100% pentru următorul meci”, a declarat Laurențiu Corbu.

Corbu a fost una dintre surprizele plăcute ale dinamoviștilor în acest sezon. După ce Mircea Rednic a decis să-l lase împrumut în iarnă la St Mirren în Scoția, el s-a întors în vară și dacă în perioada lui Eugen Neagoe nu prea a jucat, Dusan Uhrin l-a băgat în aproape toate meciurile, iar fundașul n-a dezamăgit. Și cu siguranță va fi prima variantă pentru postul de titular și după ce-și va reveni Andrei Sin.

Citește și:

Fotbaliștii sunt afectați de problemele de la club: ”Aș răspunde”

Previous Fotbaliștii sunt afectați de problemele de la club: ”Aș răspunde”
Next Încă un fotbalist în pericol să plece la iarnă

1 Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *