Laude pentru Grozav, care e pe lista unui uriaș din Ungaria: ”Țin la el ca la nevastă-mea!


A plecat pe ușa din dos de la Dinamo, după multiple declarații de dragoste, totul i s-a tras de la acea ”scăriță” ratată la penalty-urile de departajare cu Cszikszereda în Cupa României. Gicu Grozav a semnat apoi cu Kisvarda, pe care a ajutat-o să se salveze de la retrogradare, și este în continuare selecționat de Cosmin Contra la națională.

În ciuda criticilor pe această temă. Totuși, Gicu este foarte apreciat în Ungaria, ar putea semna zilele viitoare cu Ferencvaros, campioana acestei țări! A fost lăudat și de Vasile Miriuță, antrenorul lui de la Kisvarda, la Digi Sport: ”Țin la Gicu Grozav ca la nevastă-mea! Cum să nu țin de el dacă este în primii trei jucători din Ungaria? Spun asta cu toată responsabilitatea, pentru că știu toate echipele de aici, din Ungaria. Gicu a avut o ofertă vara aceasta, dar a ales să rămână, mai are un an de contract”.

Vasile Miriuță a și glumit pe seama internaționalului român: ”Mai dă și scărițe, că-i plac, dar sper ca la meciurile oficiale să nu rateze, pentru că altfel va fi mare bai”.

Citește și:

Previous Soția lui Ekeng a fost șocată! Câți bani mai cere de la Dinamo și cu cine a păstrat legătura
Next Haos la Dinamo. De ce n-a venit nimeni în locul lui Neagoe

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *