Laude de la adversari: „Foarte puternici”


Dinamo a început cu dreptul noul sezon de Liga 2, cu o victorie în deplasare, scor 1-0. Antrenorul gazdelora a analziat prestația elevilor săi și i-a lăudat pe fanii dinamoviști.

Antrenorul celor de la Progresul Spartac a vorbit despre meci și despre fanii dinamoviști:

,,Suporterii lor au fost foarte puternici și poate că și lucrul acesta a contat în evoluția echipei noastre în prima repriză. Nu știu dacă a fost un ghinion că am jucat cu Dinamo în prima etapă, pentru că și ei au destul lucruri de pus la la punct pentru Liga a 2-a.

Totuși a fost un meci care în prima repriză nu a fost prea bună pentru noi, nu am reușit să avem posesia, nu am fost eficienți în construcție, iar în situațiile pe care le-am avut în apropierea porții adverse cred că am putea face mult mai mult. În schimb, în repriza a doua am avut o posesie mai bună, am reușit să controlăm mijlocul terenului, dar de asemenea nu am reușit să marcăm, chiar dacă Dinamo a avut o singură situație pe contraatac în cea de-a doua repriză. Este adevărat că sunt foarte mulți jucători care la fel ca și mine evoluăm pentru prima dată în Liga a 2-a, dar va trebui să ne adaptăm destul de rapid la cerințe.

Sunt mulți jucători tineri, sunt mulți jucători care au fost crescuți la academia noastră și cred că în afară de 3-4 jucători, toți ceilalți au jucat maxim la nivel de Liga a 3-a sau la nivel de juniori până acum.

Chiar dacă nu sunt eu mulțumit de anumite aspecte ale jocului nostru, într-adevăr putem demonstra multe, dar trebuie să fiu răbdător și să realizez că lucrurile se vor demonstra în timp și să așteptăm să ne adaptăm la cerințele Ligii a 2-a odată cu trecerea etapelor.

Dacă este să fiu realist, trebuie să menționez că am avut un loc cu o pregătire în care au fost destul de mulți jucători accidentați de la meciul de baraj, chiar și astăzi au lipsit câțiva jucători importanți pentru noi”, a spus Andrei Eremia la Radio Sport Total FM.

Citește și:

Mesaj de adio la Dinamo: ”Voiam să rămân”

Previous Rezilieri de contract la Dinamo
Next Unde s-ar putea juca meciul cu Oțtelul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *